19-07-08

update

Ik merk net dat het weer al even geleden is dat ik een postje gelaten heb op deze blog, dus even een update. We trainen nog steeds een drietal keer per week bij Vabco in Mol en doen nog regelmatig mee aan een wedstrijdje. Vorige week namen we met een estafetteploeg deel aan de aflossingsmarathon in Rijkevorsel. Clubgenoot Peter liep er zijn 7de marathon van het jaar en wij zouden hem begeleiden tegen 5 min/km. Voor de start nog een leuke korte babbel met Wim, Smurfineke, Ruthje, Julie, Koen en Marc, dat was weeral een tijdje geleden. Zelf liep ik het stuk tussen Beerse en Malle over een rustig weggeltje met wat volk naast de baan, uit de verhalen van enkele andere bloggers bleek het op sommige andere stukken een stuk saaier te zijn. Peter slaagde mooi in zijn opzet, hij kwam binnen op minder dan 3.30. Ook de andere bloggers hebben de wedstrijd mooi beëindigd, de ene al contenter dan de andere.Gisteren stond dan de 10K- wedstrijd in Wiekevorst op het programma, ik had gehoopt op een nieuw PR maar die plannen werden al na 3K gefnuikt, te snel gestart? Na 49.15 kwam ik over de streep. Nog 10 weken resten ons tot de marathon van Berlijn waar we met 33 clubgenoten naartoe trekken. 't zal puzzelen worden om de voorbereiding goed af te handelen tussen 2 weken cote d'azur met de ganse familie, enkele dagen fietsen met de kinderen, een weekendje met de sportclub en een wandelvakantie naar de top van de Dom in Zwitserland met enkele kameraden. Voorts staan de 10K in Alphen einde augustus en de 10M Pierloop begin september nog op de wedstrijdkalender. Tot één dezer, een leuke vakantie voor elk van u !

18:00 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Azurenkust Aan de Cote d'Azur is het ook leuk lopen naturlijk, maar ik kom steeds met overtollige kilo's terug naar huis :-(

Gepost door: Dirk | 24-07-08

Ben ivm de Olympische Spelen een tijdje niet op je weblog geweest.... zo te zien heb ik niets gemist ? ? ? Wanneer volgt er weer een update ?

Gepost door: Bjorn Paree | 07-09-08

De commentaren zijn gesloten.