28-10-07

Cross der Jongeren: Nancy gepakt !

Gisteren stond de cross der Jongeren op het programma van de Molse Vabcolopers. Sinds jaar en dag staat deze bekend voor zijn gezelligheid en ruime opkomst. Voor de meeste clubleden luidt deze wedstrijd de periode van de kortere winterwedstrijden in na een al dan niet geslaagde (halve) marathon. Zelf was ik extra gemotiveerd, het voorbije jaar heeft nog niet echt gebracht wat ik er van gehoopt had. De marathon van Parijs in het voorjaar was een echte afknapper en ook de halve marathon van Eindhoven was wegens de gebrekkige voorbereiding niet super te noemen. Bovendien werd ik door 'ons Nancy' uitgedaagd, ze zou mij in Westerloo gaan 'pakken'. Samen met een tiental evenwaardige clubleden afgesproken dat we onmiddellijk de gas volledig gingen opendraaien. 1ste K ging in 4.20, we waren nog met een drietal samen, ook 2de km ging in 4.20. Ik voelde me nog goed en liep iets verder uit op de Jan² . Na 18.11 binnengekomen met een gemiddelde kmtijd van 4.26, 't bleek iets meer te zijn dan 4 km. En ons Nancy ... die krijgt revanche op 11 november op 't Zilvermeer ... maar zal nog veel spek en bokes met choco moeten eten ;-)

14:40 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

knap zalle ja,ja,proficiat,ik zeg het nie graag maar ja,ge zijt dus gewoon beter dan mij.Mssch moet ge nu ook nog naar groep 6 gaan....

Gepost door: nancy | 28-10-07

proficiat Proficiat Bob, knappe wedstrijd gelopen. 'k Vind dat je toch een knap seizoen achter de rug hebt hoor, vergeet niet dat de weersomstandigheden in Parijs niet alles waren, je mag tevreden terugkijken! En nu: bokes met choco eten :-)

Gepost door: Julie | 31-10-07

De commentaren zijn gesloten.