29-05-07

roparun: kicken

Zaterdagmorgen om 6 u. de deur thuis dichtgetrokken voor een nieuw ROPArunavontuur. De 3de deelname zal zowieso een hele speciale blijven. Door de splitsing van ons bedrijf en de verkoop van het grootste stuk ervan zullen we nooit meer met dezelfde ploeg en onder dezelfde vlag kunnen deelnemen en dat maakte bij heel wat deelnemers van het eerste uur toch wel wat los ... . Om 8 uur met 6 campers, 1 flying foodcar en 51 supergemotiveerde deelnemers vertrokken vanuit Antwerpen richting luchthaven Le Bourget. Over het doel en het principe van de ROPArun kan je op vroegere berichten van deze blog en andere sites meer terugvinden. 't Komt er doodeenvoudig op neer om met 8 lopers in estafette 533 km in 1 stuk te lopen. Dit jaar hebben we de opdracht volbracht in een kleine 48 uur, gemiddelde snelheid iets boven de 11 km/u. Kunnen we best fier over zijn met onze ploeg, zeker omdat 1 van onze toplopers halverwege geblesseerd geraakte en we zijn resterende kilometers moesten verdelen. 't Was wederom een unieke ervaring, spijtig dat deze (Nederlandse organisatie) in de Belgische media niet meer aandacht krijgt, want als je zo halverwege de nacht van zondag op maandag van het slapende België terechtkomt in het Nederlandse feestgedruis besef je pas waar je in beland bent. Misschien volgend jaar een deelname met de webloglopers overwegen ..... coach Mario?

21:31 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

fier! ik vind het geweldig dat je je inzet voor dit goede doel (en zoveel slaap opoffert).H et moet geen makkie zijn, maar de sfeer in de camper en in het team zal wel veel goedmaken, vermoed ik zo :-)
heerlijk om je altijd zo enthousiast thuis te zien komen...

Gepost door: tvrouwke | 29-05-07

roparun inderdaad, in belgie is er nagenoeg geen reclame voor de roparun. Maar bob, wel een goed idee om eens deel te nemen met de webloglopers !

Gepost door: kj | 30-05-07

Idee Er zijn nog webloglopers die met dit idee spelen .. er komt natuurlijk veel bij kijken .. Zou wel leuk zijn .. Eerst de massabijeenkomt in Eindhoven ....

Gepost door: Edith | 01-06-07

beloofd volgend jaar maak ik er werk van ,maar ik kan zelf niet deelnemen ( het werk he )Ben jij sponser ? -)

Gepost door: mario | 03-06-07

Knap knappe prestatie Bob !

Moet een geweldige sfeer zijn, zo een Roparun, het geeft goesting ...

Gepost door: Jo | 05-06-07

top een bescheiden verhaal over de RoPa run maar ik vind het een superprestatie van je Bob!

Gepost door: Ronald | 09-06-07

De commentaren zijn gesloten.