18-03-07

opdracht geslaagd

Deze morgen had ik er (en ik denk ik niet alleen) niet zo'n goed oog in. Stevige noordwester, fris, regen die met bakken uit de lucht viel ... . Toch maar vertrokken met een 50-tal vabcoërs. Toen we rond half elf in Veldhoven arriveerden, kwamen we in een ware zondvloed terecht, ... striemende regen en dikke hagelbollen. 21 km in dit weer ... ik had mijn rain check al klaar. Toch maar omgekleed, borstnummer ophalen en nog eens buiten kijken en het ongelooflijke gebeurde, 't stopte met regenen. Stipt om 11 uur vertrokken voor 3 rondes rond en door Veldhoven. Samen met Jan de eerste ronde gelopen aan 5.40 min/km. 't Was gezellig lopen in Veldhoven, met 2 bandjes naast het parcours en een prima sfeer rond de cafeetjes. De 2de ronde ging iets sneller, zo rond de 5.30 min/km . Ondertussen waren we terug bij Inne, Jan en Maddy gekomen die als een echte tank Elke naar haar eerste halve M onder de 2 uur aan 't loodsen waren. De laatste kilometer ben ik dan nog iets versneld en samen met Elke kwam ik iets onder de 1.58 binnen. Supergevoel aan overgehouden, nauwelijks spierpijn en helemaal niet vermoeid van deze training in een wedstrijd. En na de start geen regen meer gezien .... en hoe was 't in Sluis, zijn daar de hemelsluizen ook tijdig dichtgegaan?

19:34 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

knap mooie halve marathon Bob, als je dat tempo zo nog eens 21 km kan volhouden (en dat gaat je zeker lukken) wordt Parijs een topper! In Sluis geen drup regen, maar die wind gaat me nog nachten nachtmerries bezorgen denk ik :-)

Gepost door: Ruthje | 18-03-07

Mooi! Mooie halve marathon! Knap gelopen. Sluis was nogal winderig.... droog, maar windkracht 8 langs het water is géén lachertje! See you in Paris!

Gepost door: Julie | 19-03-07

De commentaren zijn gesloten.