28-01-07

voortdobberen

't Betert niet echt met het peesje onder de voet, maar 't wordt ook niet erger. Dus maar terug begonnen het trainingsschema te volgen. Helpt trouwens om de gedachten wat te verzetten, want echt leuk kan je de laatste werkweken niet noemen. Ondanks het harde fusiewerk van al de medewerkers de laatste 5 jaar besliste de hoofdaandeelhouder om ons prachtig en bijzonder rendabel bedrijf te koop te zetten. Kapitalisme toont zijn meest achterbakse gelaat en voor 850 gezinnen begint een onzekere periode. Maar lopen dus: Vorige week zaterdag met een aantal collega's, waaronder de marc deelgenomen aan de relais-givrés , een aflossingsmarathon waarbij iedere loper eerst 8 K individueel loopt en om af te sluiten de ganse groep nog eens 4 K loopt. Het parcours bleek bijzonder zwaar, het leek wel een echte trial. Had me voorgenomen gezien het pijnlijk voetje om niet alles ge geven. Ik liep mijn 8 K aan 5.45 min/km. Omdat een zieke collega op het laatste moment forfait had gegeven, offerde Marc zich op om op het heuvelachtig modderparcours nog eens 8 K extra te lopen. Ne grote, de Marc !!!. Tijdens de week nog 3x 5 K gelopen en vandaag nog eens met de vriendjes van MTM. 11 K rond de Rauwse meren aan 6.45 min/km. Deed me deugd. Nu met de pootjes omhoog kijken naar Wellens & Nys ... .

14:19 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

stinkende massage-olie en de geur in onze living reflecteert perfect de toestand van uw gewrichten en pezen! :-)
het programma voor de M van Parijs is binnen! zij die, zoals ik, gewoon als morele ondersteuning meegaan in april kunnen al beginnen likkebaarden! ;-) ondertussen zelf toch nog maar eens op mezelf begonnen aan de start2run. een vrouw moet er wat voor over hebben om het respect van haar lopende echtgenoot te verdienen hé...

Gepost door: tvrouwke | 28-01-07

Hooglede Het was het dagje van Nys en Wellens vandaag niet hé. Goed dat er uiteindelijk toch nog een Belg gewonnen heeft.

Gepost door: Marc | 28-01-07

Wellens en Nijs? Vervecke, ja!!

Gepost door: Dirk | 29-01-07

verzorg... die pees toch maar goed én luister naar je lichaam !
Soms wat meer rusten doet niemend kwaad - zegt zowat ieder1 tegen mij :-)
Ken dat gevoel als er zoiets op je werk gebeurt, heb zelf zowat 3 jaar geleden een "reorganisatie" meegemaakt waarbij een boel mensen hun job verloren. De onzekerheid in die periode is echt niet makkelijk te verteren.Sterkte dus en loop ze nog,
Steven

Gepost door: Steven | 29-01-07

inderdaad... Wellens wie ?
Nijs wat ?

Vervecken inderdaad !

Gepost door: kj | 29-01-07

Wellens en Nys ze lagen ook met hun pootjes omhoog. Toch spijtig dat de Wellens niet optijd er is bijgeraakt. Het had nog een rondje meer mogen zijn dan had hij wel gewonnen. En dat allemaal met een gebroken pols. Wie zei er iets van een gevoelig pezeke?

Gepost door: Smurfineke | 31-01-07

tvrouwtje Tof dat je ook begonnen bent, hopelijk raak je snel "besmet" en start je ook je eigen blog

Gepost door: wim | 01-02-07

De commentaren zijn gesloten.