15-01-07

beireleuk

Dat was het nieuwe woord waar dochter Kaat gisterenavond mee thuis kwam. Volgens haar een goede samenvatting van Mario's weblogloop op het Zilvermeer in Mol. Vanaf 9 uur stond Supermario zijn angels op te wachten die van heinde en verre de overtocht naar de Stille Kempen hadden aangedurfd. Wat een bende, 22 lopers, ongetwijfeld ook hier een nieuw PR. Na de fotoshoot om 10 u. nog samen het parcours verkennen. Zelf zat ik nog met een lichte blessure zodat ik de rol van fietser-voorrijder (of hoe noemt ge anders zoiets) maar had opgenomen. Om 10.22 Joloopt nog even aan de lijn gehad. Als opwarming had hij er al een fameuse sprint van de parking naar de start opzitten. Om 10.27 nog raprap zijn startnummer opprikken, hopelijk niet te veel vel aan de veiligheidsspeld geregen, en om half 11 kon de wedstrijd starten. Als voorrijder toch een heel ander beeld van de wedstrijd gezien .... manneke manneke wat kunnen die snelle jongens hard lopen. Na amper 4 K wedstrijd werd de eerste loper al gedubbeld. Vanaf dan was het zigzaggen tussen al die verdienstelijke lopers. De laatste 2 K nam Vabcoloper Johan De Martelaere resoluut de kop en liep de ganse concurrentie op een hoopje. Toch knap als je weet dat Johan tot een kwartier voor de start nog bezig was met het parcours op te bouwen. Een uurtje nadien stond ie al terug de aanwezigheidstombola om te roepen. Petje af hoor ! En de bloggers hebben het natuurlijk ook allemaal schitterend gedaan. Onder een schitterende hemel sneuvelden er weer een aantal persoonlijke records. Niets dan blije gezichten aan de aankomst. Na de tombola waar Smurfineke nog een step in de wacht sleepte, ging het richting Kleppende Klipper voor een prima buffet. Vooral het nagerechtje - één of andere mousse van verse koffiebonen, hoogstwaarschijnlijk geplet op de dijen van een plaatselijke schone - kon op het nodige succes rekenen. Nadien keerden de echte kenners nog even terug om de zandjoggers aan te moedigen. 't Was weer een fijne dag vol fijne mensen, fijn weer, fijne prestaties, .... bedankt iedereen !

20:29 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Inderdaad... "beireleuk", waar heb ik dit woord nog gehoord.
Nog eens bedankt voor het voor-fietsen. Jammergenoeg kon ik niet aanpikken bij die "snelle mannen".

Gepost door: betty spencer | 15-01-07

Beireleuk Da' s een prima samenvatting van een stralende "zon"-dag.
Bedankt voor de prima ontvangst in de "Stille Kempen".
Jammer genoeg kon ondergetekende ook niet aanpikken bij de fietsende Elvis ondanks de aanmoedigingen.
The Spencer-sisters zagen al de oren van mijne kop wanneer we nog eens naar Mol afzakken.
Volgend jaar zijn we terug van de partij : kunnen we al inschrijven ... :-) ?

Gepost door: frank spencer | 15-01-07

beireleuk dat klinkt westvlaams , 't was inderdaad beire , bedankt bob voor de leuke ontvangst , 'k ben dan nog gaan kijken naar cross voor de mannen , maar 'k heb je daar niet zien voorrijden ?

Gepost door: roadrunnerke | 16-01-07

Mol Ja Bob, ik was ook al aandachtig aan't zoeken tussen al die profs... Pieter De Smet, Jesse Strobants...maar geen bob te zien. Tiens tiens tiens... hahaha.
Bytheway, prima ontvangst hoor !

Gepost door: koen | 16-01-07

'ING' ik zag die letterkes op je rug al heel snel kleiner worden ...

Gepost door: geert | 16-01-07

beste wensen hey bob,

ook voor jou de beste wensen voor 2007. Bij mij is het voorlopig rustig, jammer genoeg, ik sta te popelen om weer vrank en vrij te kunnen lopen maar momenteel moet ik me houden bij het opzoeken van de fitnesszaal. Ik heb wel het vermoeden dat die knie toch stilaan aan het herstellen is, laten we hopen! we treffen elkaar dan mss binnen een maand of twee op een of andere loop!
groetjes, pi

Gepost door: woudloper pi | 16-01-07

Beireleuk... dat is inderdaad het juiste woord voor wat wij zondag beleefd hebben. Alles was prima georganiseerd, nogmaals bedankt om dit te willen doen.

Gepost door: Marc | 16-01-07

Fietsen op de heide... Ga je nu aansluiten bij de Wielerbond of wordt het voortaan dua/triathlon?
In elk geval had ik zondag veel zin om achterop te springen en ook eens een wedstrijd mee te 'lopen' tegen 18, 19, 20 km/u.
Grtz!

Gepost door: AnnAlice | 17-01-07

De commentaren zijn gesloten.