12-01-07

avontuurlijke route

abdij1Voor de avontuurlijke bloggers die zondag afzakken naar de stille Kempen heb ik een alternatieve route die hen langs het mooiste & meest toeristische deel van de gemeente Mol zal loodsen. Bovendien zal deze route hen een klein kwartiertje sneller bij het Zilvermeer brengen. Enig probleem, but who cares, 't is illegaal. Hier gaan we dan: Vanuit Antwerpen nemen jullie de E34 richting Eindhoven. Ipv van afrit Oud-Turnhout rijden jullie 2 afritten verder richting Nederlandse grens, meerbepaald tot aan de grensovergang (= de douane). Jullie nemen deze afrit en als je het douanegebouw ziet draai je 180° rechtsaf. Hier staat een plaat dat enkel gemachtigde voertuigen mogen inrijden ... . Je rijdt dan dus op een weg die parallel loopt met de autosnelweg. Uiteindelijk na een kleine km kom je uit onderaan de brug. Hier sla je linksaf en 3 verkeersdrempels later arriveer je aan de Postelsche Abdij. Hier rechtsaf en de hoofdweg blijven volgen. Enkele bochten later kom je op een lang recht stuk, dwars door de Postelsche bossen. 5 Km later bereik je de 2 houten Baileybruggen (met verkeerslichten). De dubbele brug over, je ziet hier aan de rechterkant reeds de kleppende klipper en na een kleine km draai je rechtsaf richting Zilvermeer. Een km later ben je op de plaats van bestemming. Succes allemaal en .... vergeet vooral je zwembroek niet mee te brengen !!! zilvermeer2

19:56 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

bedankt bobke nu ga ik het zeker vinden . -)

Gepost door: mario | 13-01-07

o jee gaat bij ons onvermijdelijk tot verdwaaltoestanden leiden. Tot morgenavond dus waarschijnlijk, hihi.

Gepost door: Ruthje | 13-01-07

Route Ik neem die route altijd! Is idd veel sneller, ge kunt daar op de secundaire wegen zelfs nog 90 rijden!
Maar morgen zal ik er niet bijzijn wegens examenstress!
Veel succes, hè!

Gepost door: Tessa | 13-01-07

Binnenweg Heb je ook zo een kortere weg voor tijdens de weblogloop? Anders wordt die 10Km toch nog haalbaar voor mij ;)

Gepost door: Hardloopstarterke | 13-01-07

thanks Ook jij bedankt Bob voor het mee organiseren van de weblogloop. Het was lekker lopen daar aan het Zilvermeer, en heerlijk eten op de KK. En by the way: wij zijn via de E313 en Geel gereden.

Gepost door: patrick | 14-01-07

Grijs Pfff...zo'n bos haar! (zie logje hieronder) Misschien ben je met de jaren wat wilde haren kwijtgeraakt, daarover kan ik niet oordelen, maar veel andere toch niet, had ik gisteren de indruk. Misschien zijn ze wat minder zwart geworden, maar ja, da's de tol van 't lopen. :-) We moeten het toch ergens aan wijten, niet? 't Was een fijne kennismaking in elk geval, en ook nogmaals dank voor de puike opvang samen met Mario. Tot de volgende!
Grtz!

Gepost door: AnnAlice | 15-01-07

De commentaren zijn gesloten.