08-10-06

Plannen

Bij onrustige mensen leidt het bereiken van een doel quasi steeds tot het stellen van een nieuwe target. Op middellange termijn staat de Marathon Van Parijs (15/04/2007) nu definitief op het programma. Eerstdaags wordt er ingeschreven met een 40-tal MTM-ers. De rest van de groep traint meer dan waarschijnlijk voor de marathon van Rotterdam, die op dezelfde dag wordt gelopen. Gisteren van Richard gehoord dat ook de Kustmarathon naar het voorjaar verschuift (te veel interne concurrentie met de M van Brussel en waarschijnlijk ook zal doorgaan op 15 april). Op kortere termijn, lees de rest van dit jaar, wil ik vooral aan mijn basissnelheid werken. Veel korte intervaltrainingen, fartlek & heuveltrainingen en op maandagavond krachttraining in de fitness. Volgens trainer Jos is dit laatste noodzakelijk om in de toekomst meer km te kunnen trainen. Ik heb ook al 3 kortere wedstrijden ingeboekt, 5 K tijdens de natuurloop in Lier, 4 K tijdens de cross der jongeren in Westerlo en 10 K in 't Zilvermeer te Mol. Waarschijnlijk komen hier nog een aantal andere lokale wedstrijdjes bij. Vanaf januari beginnen we dan terug aan de specifieke marathonvoorbereiding. Deze week een 20 K gelopen in 3 beurten. Tempo's tussen de 5.20 en 6.30 min/km.

12:00 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

personal trainer ik ga je hierbij helpen, schat! ik heb al een resem intervaltrainingen bedacht: de gazon afrijden, vuilbakken buitenzetten, achter de kids aan crossen, hout klieven, ... Man, wat gaat die conditie erop vooruitgaan!!! en dat doe ik allemaal gratis en voor niks! hihihi
grrr, wat ben ik toch een stout wicht hé ;-))
ik kijk alleszins al reikhalzend uit naar Parijs ( al is mijn motivatie lang niet zo sportief is als de jouwe)
toi toi toi!

Gepost door: tvrouwke | 08-10-06

Leuk! Fijn dat je ook naar Parijs gaat, met drie bloggers (jij, Bruno en ik) zijn we toch ook al goed op weg om daar opvallend aanwezig te zijn! Veel plezier met de voorbereidingen.

Gepost door: Julie | 08-10-06

Nieuwe doelen ... Prachtige nieuwe doelen, ik doe met je mee. Ik wil ook een aantal records breken op 5 en 10 km. Alhoewel ik al uitkijk naar een volgende marathon ...

Gepost door: Edith | 09-10-06

plannen leuke plannen Bob! In Lier doe ik in ieder geval ook mee aan de 5 km, wil daar mijn PR nu toch eindelijk eens onder de 25 min krijgen (nog altijd een beetje boos over dat ene secondje in Mol, grrr). Tot dan!

Gepost door: Ruthje | 09-10-06

Planning Leuke planning, Bob, alhoewel deze van tvrouwke ook niet minnetjes is :-)
Bij ondergetekende ook een gelijklopend scenario met dat verschil dat ik op dezelfde dag Rotterdam loop ipv. Parijs.
Alvast veel loopplezier en wellicht tot in Lier …

Gepost door: frank spencer | 10-10-06

heel wat Da's heel wat, als ik die planning van je lees. Veel plezier en succes!

Gepost door: Hank | 10-10-06

Ambities Je eerste zin vat het perfect samen. Hoger, sneller, sterker. Een mens blijft immers ambitieus. Succes in Parijs en bedankt voor het bericht over de Kustmarathon 2007, misschien wordt dat mijn volgende doel.

Gepost door: Sven | 12-10-06

Paris je t'aime Jij hebt je doel voor volgend jaar reed vastgelegd. Bij mij zal het Rotterdam worden, denk ik. Zo zullen er niet veel bloggers in Belgie zijn op 15/04/07. Je hebt alvast een stevig trainingschema dat zeker zijn vruchten zal afwerpen. Veel plezier en zoals steeds suc6

Gepost door: Rudi | 12-10-06

snelheid gewoon tot halverwege januari trainen alsof je een 10k-loper bent ... de snelheid wordt dan vanzelf wat opgevijzeld. En luisteren naar 't vrouwke hé ;-)

Gepost door: geert | 12-10-06

De commentaren zijn gesloten.