17-09-06

3 trainingen later

Donderdagavond dus om halfzeven 's avonds 16 K gaan lopen in het Prinsenpark (Voor Pi, het Prinsenpark is gelegen ergens op de grens tussen Geel, Kasterlee, Mol en Dessel). Samen met Jan S., Maddy, Ine en Nancy, achteraf bleek dat we Jan B net gemist hadden, de arme jongen heeft de klus alleen mogen klaren. De dagen korten ondertussen al flink want toen we om kwart na 8 aankwamen had de nacht het park al flink in z'n greep. Na de vrijdagse rust stonden er zaterdag 2 x 4 K aan 5.05 min/km op het menu. Samen met Ine deze pittige training afgewerkt met Nancy als schietschijf net voor ons. Ik kan zoals voor de meeste wedstrijden moeilijk geloven dat ik dit tempo binnen 2 weken meer dan 21 K moet vasthouden ... . Vandaag dan met een 10-tal clubgenoten deelgenomen aan de Bosloop bij Nuclea ten voordele van VZW De Witte Mol. Om 9 u vertrokken voor onze lange duurloop van 21 K aan 6.40 min/km. Het was een prachtige ochtend met een bijzonder mooi parcours door de Molse bossen, via de bleken, het kanaal en het Prinsenpark. We waren moe toen we om 11.20 u. terug aankwamen aan het SCK, maar op ieders gezicht was het geluk af te lezen. Nog 2 weken te gaan en hopelijk zetten we dan allen de kers op de taart.

21:31 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

hopelijk ... Aan je laatste zin is enkel het woordje 'hopelijk' overbodig ...

Gepost door: geert | 18-09-06

Zeker mogelijk Aan al jouw trainingen te zien! Knappe prestaties. Veel succes voor de kustmarathon. En dat tempo, dat lukt wel want de andere deelnemers en het publiek geven je altijd vleugels.

Gepost door: Julie | 19-09-06

Goed bezig Goed dat je de duurloop samen kan doen. Zo heb je nog een praatje e.d. en blijf je zeker gemotiveerd. 2uur20 is zeker niet niks. Spijtig heb ik hier nog geen sparring partners. Zal eens advertentie in gemeenteblad plaatsen! Hopelijk wordt het goed weer met een beetje wind mee aan de kust en kan je een goede kustmarathon lopen. Ik zie je daar wel. Nog even en het is zover!

Gepost door: rudi | 20-09-06

De commentaren zijn gesloten.