27-08-06

loopweer

Augustus was dan misschien de natste maand sinds Frank & friends de pluviometer bedienen, voor de gemiddelde loper kon de maand augustus geen beter weer brengen. Niet te heet, af en toe een zuurstofrijke bui en een zonnetje dat aarzelend komt piepen. Ook dit weekeinde was niet anders. Gisterenmorgen stonden we weer paraat om 10 u. in het Prinsenpark voor een 1 - 2 - 3 K tegen 5 min/km. met telkens 3 min. rust. Bedoeling van dit soort trainingen is om gewoon te worden aan het beoogde (halve)marathontempo. De binnenkant van mijn rechterknie en mij linkerachielespees zijn de laatste weken niet echt opgetogen over de trainingsarbeid, maar echt dwars liggen ze nog steeds niet. Vandaag dan 16 K gelopen. Eerste helft tegen 6.40 min/km met de ganse bende van groep 7, de tweede helft tegen 6.20 met Jan. Bedoeling is om aan de kust samen de HMT te lopen in 1.45 - 1.50, ook Ine zal aansluiten en Mario doet de haze-oren aan ... .

21:13 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Regen, welke regen Heb deze maand toch verschillende keren per week buiten gelopen en heb geen enkele keer regen gehad. Nu vermoed ik wel dat ik veel chance gehad heb. Ik kwam aan na 1/2 marathon vandaag en ja hoor 8 minuten later begon het te regenen. Mijn lange duurlopen heb ik steevast op zondag gelopen en telkens kwam het zonnetje piepen. Dat wil niet zeggen dat het weer wel een beetje beter mag hoor.
Rudi

Gepost door: Rudi | 27-08-06

Augustus 'k heb toch al betere maanden meegemaakt hoor! Anderzijds worden we perfect voorbereid voor in de komende wintermaanden het voorjaar voor te bereiden...

Gepost door: geert | 28-08-06

De commentaren zijn gesloten.