15-08-06

update

Problemen om terug wat ritme in het bloggen te krijgen, hopelijk gaat het met de toename van de looptrainingen de volgende weken wat beter. Vorige week woensdag een kleine 10 km meegelopen met Nancy op de piste tijdens haar testen, kwestie van wat morele steun te geven. Ook Jan en Ine hebben hun testen vorige week woensdag afgelegd, benieuwd wat er uit printer van trainer Jos gaat rollen. Zaterdagmorgen in het Prinsenpark nog een suboptimale weerstandtraining. Na 2 K inlopen en 5 sprintjes van 100 meter samen met Jan, Ine en Sonja 6 x 1 K gelopen aan 4.40 min/km met 3 minuten rust tussenin. Heel leuke training al zat iedereen op sommige momenten kort in de adem. Zaterdagavond in goed gezelschap de 36ste verjaardag van 't vrouwke gevierd. Ondanks de voorspelde barre weersomstandigheden hebben we er toch nog een leuk tuinfeest van gemaakt tot in de late nacht met als gevolg dat deze mens heel de zondag gene mens was. Gisterenavond kwam er van lopen ook al niet veel in huis wat de megabbq van MTM zorgde voor een bolle buik en blaas. Net nog even gaan loslopen, een kleine 6 K. Morgenavond gaan we met een kleine 50 deelnemen aan de stratenloop in Hapert, net over de Nederlandse grens. Ik herinner me van vorig jaar dat hier heel veel sfeer en ambiance in de lucht hangt, benieuwd of ik morgen onder de 48.40 kan duiken op de 10 K en mijn PR iets scherper kan stellen... .

21:16 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Hapert véél succes daar in het Hollandse Hapert!

Gepost door: Ruthje | 15-08-06

Nieuwe blogger.. Hallo, ik ben iemand die “geregeld” loopt, een hobby, een passie… Ik heb ook es (staat nog in zijn kinderschoenen) een blog aangemaakt.
Zou het mogelijk zijn deze even te bekijken aub, je mag er gerust commentaar op geven zunne (zo leer ik bij hè) en het zou natuurlijk mooi zijn mocht je ook een link zetten op je blog, ook ik zet die van jou er dan op.
Groeten, Frank

Gepost door: Frank | 16-08-06

Loop ze, daar in Hapert. Met al dat krachtvoer van de laatste dagen zit een PR er zeker in :-)

Gepost door: geert | 16-08-06

klopt niet 't Vrouwke verjaart wel een maand eerder hé sloeber. 't Enige dat je hebt kunnen vieren was moederkensdag. Of was je dat vergeten?
jujupeke

Gepost door: J. Vnf. | 16-08-06

De commentaren zijn gesloten.