06-06-06

ROPArun

"trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven", daar draait het om in de ROPArun, de langste non-stop estafetteloop ter wereld. Vorig jaar nam ik samen met 16 andere collega's een eerste keer deel, toen nog als begeleider, dit jaar zou ik meelopen. Onze CEO is een fervent aanhanger van de ROPArun, misschien dat zijn Nederlandse nationaliteit daar voor een stuk tussenzit, en droomde na de vorige editie van de deelname van 3 teams! De baas zijn wil is wet, dus vertrokken we zaterdagmorgen om 9 uur, na zijn gekende elevatorspeech en een blik Red Bull richting luchthaven Le Bourget nabij Parijs met 6 campers, 1 foodcar en 50 gemotiveerde collega's. Elk van onze teams bestond uit 2 blokken en elk blok uit 4 lopers + 4 begeleiders. In de namiddag namen we allen samen deel aan een heuse pastaparty en om 17.21 u. klonk het startschot voor ons team. De volgende 46 uur werd de 530 K naar de Coolsingel in Rotterdam afgelegd. Zelf liep ik 68 km, verdeeld in 6 blokken aan een gemiddelde van 5.20 min/km, Het was een unieke ervaring ... een prachtig parcours doorheen Noord-Frankrijk en Nederland, enorm veel solidariteit en teamspirit onder de lopers en begeleiders, een warm publiek in Zele maar vooral in het Nederlandse Ossendrecht, Bergen op Zoom en natuurlijk op de Coolsingel in Rotterdam. En onze baas ...., die zag dat het goed was en gaf graag een mooi gevulde cheque van net geen 20.000 € aan kom op tegen kanker ... en daar was het tenslotte allemaal om begonnen !

18:44 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

fantastisch gevoel Heb al veel van de ROPArun gehoord, moet een prachtig gevoel geven daar aan deel te nemen, en daar dan nog eens een goed doel voor te dienen is mooi meegenomen

Gepost door: Dirk | 06-06-06

proficiat Dat zijn 2 unieke ervaringenen op 1 maand tijd.Dat hebt ge weeral goed gedaan.Dat vrouwke zal weeral gelukkig zijn.DOE ZO VERDER.......En nu zullen we je dus terug gaan zien.......

Gepost door: nancy | 06-06-06

ervaring meer Proficiat met deze prachtige prestatie, moet kei-tof geweest zijn.Tot bij de volgende trainingen.

Gepost door: Maddy | 07-06-06

PROFICIAT!!! 'k had al wat gehoord van Richard en Sven, zo te horen was het weer een unieke ervaring met iets minder blessures dan vorig jaar :-) proficiat Bob, zo'n 68 km lopen in één weekend, dat doen er niet veel je na hoor!

Gepost door: Ruthje | 07-06-06

linkje Hoi Web-logger en hardloper of atleet!

Ik ben Leo Tolboom en ik heb een startpagina, runningman.eigenstart.nl , daarop verzamel ik zoveel mogelijk web-log’s over hardlopen en atletiek, jij staat er ook bij! (ga maar kijken!)
Mijn vraag, wil je mijn linkje op je site zetten? Weet je nog web-log’s over hardlopen of atletiek geef ze aan mij door dan zet ik ze erbij.

groeten
Leo Tolboom

Gepost door: Leo | 07-06-06

ferm bobke da hedde gij weeral ferm gedaan. Wie had dat ooit gezegt 2 jaar geleden dat gij 68 km zou't lopen op 1 weekeinde.

Gepost door: mario | 08-06-06

proficiat

Gepost door: ria | 08-06-06

De commentaren zijn gesloten.