17-04-06

rare mensen in Olmen ;-)

20 K gelopen tijdens de jogging van Olmen, schematempo lag op 6.30 min/km.We waren met een 20-tal werkcollega's afgezakt naar de kleine deelgemeente van Balen (waar de Boonen uit de grond schieten), voor de meeste collega's als voorbereiding op de Roparun van het eerste juni weekend. Ook MTM was rijkelijk aanwezig. Zelf liep ik met collega Stef en de zusjes M & S. Alles liep zijn gangetje, al waren mijn skibenen na 2 uur lopen behoorlijk gaga. Gelukkig won ik nog een frigobox vooroorlogs model om de pijn te verzachten, er waren ook rare mensen die met nog meer rare prijzen naar huis gingen ;-)Net even mijn schema's erbij genomen, er staan nog 12 trainingen op het programma voor de Marathon van Wenen, goed voor een totaal van 172 km.

20:19 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

vakantie Zelf een weekje la palma achter de rug. Niks gelopen. Dinsdag op mijn eentje de 20 doen. Zie je zondag op weg naar scherpenheuvel?

Gepost door: jan | 17-04-06

Paasjogging 17.04.2006 te Olmen Hallo koze "kozijn" Bob,
Vandaag heb ik voor de eerste maal terug een jogging gelopen sinds mijn blessure van oktober (waar ik de halve marathon gelopen heb en een kleine rugblessure aan overgehouden heb)
Na een lange revalidatie van 5 maanden waarvan december niet gelopen te hebben ben ik terug begonnen vanaf O. Na 4 maanden 2 tot 3x per week een lange duurloop van 2,3,4,6,7,9,11 km te doen tegen 6,40min/km tot 7,00min/km. is deze paasjogging alvast geslaagd. Namelijk ik heb de 12km geprobeerd te lopen zonder pijn en de eerste 4km had ik al een tijd van 21min15sec. wat zeker heel snel is, allee voor de mensen die me kennen. Na 8km had ik 44min27sec wat iets minder is maar zeker niet negatief en na 12 km had ik 1h08min23sec. Wat overeen komt met een gemiddelde van 5.66 of +- 5.40min/km. En dat bij zo'n prachtig lente weer.
Ik wil iedereen van Vmol ook bedanken voor de prachtige sfeer tijdens het lopen vooral voor die geile boskever (Peter genaamd = iemand met veel lawaai)
Natuurlijk wil ik u "BOB" ook van harte feliciteren met je uitslag op deze paasjogging en duimen zal ik zeker in Wenen (Austria) voor alle deelnemers van het Vmol-Team.
Zo dat ik jullie vertellen.
Groetjes en tot te volgende week opweg naar Scherpenheuvel.
DAAAAAAAG

Gepost door: wielemans | 18-04-06

De commentaren zijn gesloten.