03-04-06

12 ipv 22

Gisteren stonden er 22 K op het programma, maar heb vandaag een dagje verlof genomen om die in te halen. 't liep langs geen kanten en na 6 K maar rustig terug naar huis gelopen. 't blijft sukkelen met de gezondheid, van de ene verkoudheid in de andere bronchitis en terug. Blijkbaar ben ik met de 9 kg dit jaar ook wat weerstand tegen virussen en bacteriën kwijtgespeeld. Iemand suggestie voor goed vitaminenbombardement?

12:35 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Revitalose nie twijfelen, gewoon effe bij apotheek Revitalose gaan halen.Dat zijn van die breekampullekes die je met water moet innemen. Geeft een enorme boost aan je weerstand. ik ben er in 2003 zelfs klierkoorts mee te lijf gegaan en maar 3 dagen ziek thuis geweest van die ellendige ziekte. Nu neem ik het nog regelmatig eens als 14-daagske kuur als ik me wat oververmoeid en slap begin te voelen. Helpt echt!

Gepost door: Ruthje | 03-04-06

proberen Ik zou nu ook een paar vitamines kunnen opschrijven maar als rhutje zegt dat ze er klierkoorst mee te lijf is gegaan dan zal het zeker iets goed zijn . Ik ken het zelf niet , maar ruthje is zeker te vertrouwen .Er moet wel dringen iets veranderen bij u , want de marathon komt eraan ,, enzo gaat het niet lukken .Het zijn toch geen zenuwen , die bij u parten spelen ?Want dat kan ook raar werken .

Gepost door: mario | 03-04-06

hout vasthouden ik neem al 2 jaar iedere dag een Multivitamentabletje per dag (voor gasten jonger dan 50 jaar hé) ... en heb dan ook al in 2 jaar geen griep of zo meer gehad ... eerlijk bekennen : van zodra ik buiten ga : muts op, sjerp aan, jas aan ... idem dito als ik uit mijn auto kom ... dus eerlijk gezegd : ik let enorm op!! Misschien ook es het proberen waard

Gepost door: Koen | 05-04-06

De commentaren zijn gesloten.