15-02-06

Keuzes

Gisteren stond er een zware intervaltraining met MTM op het programma, maar dat was buiten the lady of the house gerekend. Lekker gaan eten dus in De Partituur, een tamelijk nieuw adresje in Mol, gekend voor zijn "grote wandeling door de kaart". De grote wandeling bleek een lange duurloop want uiteindelijk passeerden er op 4 uur tijd wel een 12-tal bijzonder lekkere schoteltjes. Een absolute aanrader, al was de bediening wat aan de kille kant (misschien te wijten aan de drukte ...). Vandaag dus de straftraining alleen mogen afwerken. 6 x 800 meters in 3.40 met 400 rust. Als intervaltraining kan dat voor deze jongen tellen, al zal het er de volgende maanden alleen maar lastiger op worden wanneer de km-intervallen eraan komen. 't Deed behoorlijk pijn, al zal de valentijnwijn, gevolgd door de korte nacht en de marathonvergadering op 't werk er misschien ook wel voor iets tussenzitten. Nu rusten en hopelijk zijn we morgenavond terug van de partij voor onze rondjes rond den Alma ...

17:48 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Troost Als het enige troost kan zijn , terwijl jij met je voeten onder tafel de 12 rondjes telde waren wij de rondjes op de piste aan het aftellen met in het achterhoofd tafereeltjes van verliefde stellen aan een romantisch diner.
Dat weegt ook zwaar in de benen !!!

Gepost door: Rudi V | 15-02-06

The lady of the house moet men inderdaad niet telleur stellen. Er is meer dan lopen en 7 mei is nog ver. Een straf(fe) training als dessert is ook leuk ;-))

Gepost door: Michael | 16-02-06

De commentaren zijn gesloten.