10-11-05

opgegeven

na 2 dagen, de citroensapkuur à la Frank Spencer ... zielig weinig karakter kunnen opbrengen, ik had het na 48 uur gewoon gehad. Chapeau Frank, grootse prestatie als je dit 7 dagen kan volhouden .... Misschien in het voorjaar nog een herkansing, vraag het maar aan Yoeri's vriend. De versnellingen vandaag gingen me beter af 5 x staggio (100m/25s - 200m/51s - 300m/78s met telkens 100m rust tussenin). Heb me in de buurt een mooie bosdreef (vandaag in de krant gelezen dat Den Boonen hier vlakbij een stulpje heeft gekocht) uitgezocht die ik per 100m afgepunt heb en waar ik nu al een aantal keren ben wezen intervallen. Leuk training op klaarlichte dag, voor de eerste keer terug met lange broek & lange mouwen ... de winter klopt op deur.

13:57 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Wintervet ... Ik denk dat het iets biologisch is, dat we in de winter wat bijkomen. Ik moet mezelf ook in het oog houden. Ik heb de neiging om weer wat overvloediger te eten de laatste tijd... Oppassen geblazen dus. Straf toch he,... het lijkt wel of de mannen meer met hun gewicht beginnen in te zitten dan de vrouwen of is dit al té cliché? Enfin, we moeten in ieder geval het goede voorbeeld stellen aan de jeugd he. Want daar springen de kilo's bij velen de pan uit. Greetz, Tom.

Gepost door: Tom | 10-11-05

Winterslaap ... under a lemontree Dear bob,

misschien kan je die citroensapkuur gewoon blijven volgen, maar eet je er ook gewoon bij ? Moet toch ergens een positief effect hebben ? Ik bezie dat weer veel te simpel natuurlijk, maar in die citroenen zitten toch een bom vitamientjes die we bij het aanvangen van onze winterslaap toch moeten opdoen ...

Have a nice long weekend !

Gepost door: Jo | 10-11-05

vet gewoon een antibioticakuur volgen...:-) ik ben daar op 5 dagen 2 kilo van afgevallen wegens totaal gebrek aan eetlust. Maar die zullen er wel terug bijkomen als de pillekes op zijn volgende week. Wat je ook kan doen is echte "fatburners" consumeren. Citroenen horen daartoe, maar ook selder, prei, mosselen (maar dan zonder frieten) enz... voedsel dat je spijsvertering op hoge snelheid doet draaien. Er is interessante lectuur over te vinden in de betere boekhandel! Ik ben er begin vorig jaar toch een paar kilokes door kwijtgeraakt. Succes!

Gepost door: Ruthje | 11-11-05

De commentaren zijn gesloten.