16-10-05

In Visé zal 't moeten gebeuren.

Dinsdagavond werd er dus gestemd naar welke voorjaarsmarathon de Molse Marathonclub gezamelijk gaat toewerken. Parijs, Rotterdam, Enschede en de Maasmarathon passeerden de revue en uiteindelijk werd met een kleine meerderheid voor de laatste gekozen. Toen ik een klein jaar geleden het plan opvatte om een eerste M te lopen was Visé ook het doel, dus wat dat betreft kon ik volledig achter de keuze van de meerderheid staan. Al is natuurlijk een massamarathon met duizenden deelnemers en honderduizenden supporters zoals in Eindhoven vorige week ook wel een onvergetelijke gebeurtenis. Enfin, de keuze is gemaakt, de teerlingen zijn gerold, we gaan trainen om binnen 7 maanden in Visé onder de 4 uur te knallen. Bijkomend zou ik dit jaar nog graag onder de 50 minuten blijven op de 10 km, een eerste gelegenheid is er binnen enkele weken in het Molse Zilvermeer, en in het voorjaar onder de 1.50 op de halve M. Na een weekje rust dus deze morgen onder het goedkeurend oog van een nog krachtige herfstzon een 10 km gelopen. Vertrokken aan 6.30 en om de 3 km het tempo opgetrokken tot 6.15 en 6. Ondanks een houten hoofd, heb vorige week wat virussen meegebracht uit Nederland denk ik, een goed gevoel overgehouden aan de eerste training. Tot dinsdag !

12:21 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

vise met vise hebt gij nog een eitje te pellen . Daar is het voor jou toch met begonnen . ( toch in gedachten )Ga met je testen nog eens naar jos en vraag hem nog ééns korecte uitleg , hoe jij je het beste voorbereid , want eigenlijk begint dat nu al , na de testen van feb. kan je er niet veel meer aan veranderen .

Gepost door: mario | 16-10-05

Veel succes Veel succes met je marathonvoorbereiding. Voor mij zal dit nog wat te vroeg zijn maar ik hoop dat ik de 20 km door Brussel haal. Veel succes met je 10 km, zal zeker lukken. Ik weet niet of je snelheidstrainingen doet maar daar boek ik in ieder geval succes mee. Lekker hard doorhollen op korte afstand. Nog leuk ook.

Gepost door: Christophe | 16-10-05

Run, Bob, run! Leuk voor jou, Bob dat het Visé geworden is.
Wees misschien wel een beetje voorzichtig met een tijd voorop te stellen;
Visé is nie echt ne 'platte' marathon hé.
Veel trainingsplezier!

Gepost door: Jan | 17-10-05

Visé Dear Bob,

In Visé kom ik zeker kijken !

Gepost door: Jo | 19-10-05

Moet lukken! Die 4u drempel overschrijden moet lukken! Ook het halve M doel is volgens mij binnen bereik. Thans koester ik eveneens deze drempelwaardes. De eerste test ligt voor mij op 13 november in kasterlee (halve M). Eerste zien dat ik wat recupereer (zit ook met 4 russen opgescheept).

Gepost door: Tom | 19-10-05

Moet lukken! Die 4u drempel overschrijden moet lukken! Ook het halve M doel is volgens mij binnen bereik. Thans koester ik eveneens deze drempelwaardes. De eerste test ligt voor mij op 13 november in kasterlee (halve M). Eerste zien dat ik wat recupereer (zit ook met 4 russen opgescheept).

Gepost door: Tom | 19-10-05

goed doel goed om al snel een doel te hebben. Hopelijk wordt het er volgend jaar niet zo warm als dit jaar.

Gepost door: Ronny | 20-10-05

visé Die maasmarathon laat je iet los, hé ...
Het was vorig jaar ons gemeenschappelijk doel ;-) Ik kan je alleen maar aanraden nu al al je gebeden tot de weergoden te richten.
De kans is groot dat ik mijn doel daar ook terug op richt want ik heb er ook nog een eitje mee te pellen ...

Gepost door: Alain | 21-10-05

bloedheet in visé 2005 Ik was er op 01/05/2005 in Visé wel bij, maar het was er bloedheet.
Zeker als eerste zou het niet aangenaam geweest zijn.
Ik ben trouwens gestopt op Km 30.
Omgeving is wel mooi om lopen.

Gepost door: gerrit | 21-11-05

De commentaren zijn gesloten.