10-10-05

Ze kunnen er wat van, die Nederlanders !!!

Onwaarschijnlijk, ik heb er geen andere woorden voor. Ik heb het dan niet over mijn prestatie van gisteren, maar over het kader waarin alles zich afspeelde. Maar laat ons beginnen bij het begin. Na 3 boterhammen met choco (geleerd van Ruthje) en een stevige tas koffie (geleerd van Boston) met een bus vol goesting vertrokken naar Eindhoven zo omstreeks 10 u. Een uurtje later aangekomen in TU/e waar alles prima geregeld was, even omkleden en met de pendelbus naar 't stad. Net op tijd om de stormtroepen van de marathon op het 20 kmpunt te zien voorbijstuiven. Was ook behoorlijk onder de indruk van de massale opkomst van supporters, een bergrit van de Tour De France waardig, rijendik stonden ze te roepen en te fluiten, In een flits Eric Caluwaerts zien voorbijsnellen, kort daarop gevolgd door Filip (Disrun). Beiden leken nog prima te zitten. Om halfeen zelf de start gaan zoeken, nog even een extra T-shirt en regenjasje in de ondergrondse parking achtergelaten (ook weer prima geregeld van die Noorderburen) en met de Vabco's wat gaan loslopen. En dan een halfuurtje waar ik echt wel tegen opzag, als slachtkippen opeengepakt in de startboxen, wachtend op het finale startschot. Samen met Diane en Nancy hadden we het plan opgevat om te starten aan 5.30 en dan na 3/4 wedstrijd een stand van zaken op te maken. En het was zalig, tempo bleef heel de tijd mooi onder controle, de beentjes voelden goed, de ambiance was heerlijk, pakken enthousiaste toeschouwers, duidelijke km-aanduidingen, prima drankbedeling, leuke bandjes en DJ's, kortom een ongelooflijk positieve ervaring. Na 18 km moesten we Diane spijtig genoeg achterlaten, zij zou een kleine 2 minuten later arriveren. Samen met Nancy de laatste 3 km nog een behoorlijke versnelling doorgevoerd terwijl we tussen een ware mensenzee liepen, zalig gewoon ! Ook vandaag nog nagenieten, geen last van stijve spieren maar wel met 1 zekerheid: in het voorjaar van 2006 loop ik die marathon .... en nu gaat mij echt niets meer tegenhouden ! Proficiat trouwens aan alle bloggers die meegelopen hebben, ik hoop dat het voor jullie ook zo'n unieke ervaring is geweest ...

20:04 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

Marathon Eindhoven Volgend jaar zal jij daar ook wel voorbij flitsen ... deze marathon moet je zeker lopen!

Gepost door: erik | 10-10-05

uniek... dat was het zeker. En die marathon...dat lukt jou zeker! Nogmaals proficiat Bob!!

Gepost door: Ruthje | 10-10-05

"In het voorjaarvan 2006 loop ik die marathon" Dat horen we nu eens graag zeggen ...
Jij bent alvast goed gelanceerd, nog een beetje bijtrainen en dan zal deze doelstelling je ongetwijfeld lukken.

Gepost door: frank spencer | 10-10-05

Roes. Je doet het klinken als één lange roes, bob. Aspirant-lopers sturen we alvast in de richting van jouw blog voor wat impressies, niet naar die miserie-verhalen die sommige andere lopers verkopen. ;-) Ze doen dat daar inderdaad niet slecht, ginder in Eindhoven, en zien me allicht ook nog terug.

Voorjaar 2006, zei je...? We zullen je traject met interesse volgen!

Gepost door: Stefan | 10-10-05

knap gelopen ... Proficiat met de prestatie, Bob.
Ik vond de sfeer ook heel gezellig vanop de kant ... heb ervan genoten en Visé is in niks te vergelijken met deze wedstrijd !!!

Gepost door: Alain | 10-10-05

belofte Belofte maakt schuld ... we zullen je woorden niet vergeten hoor! Sterk debuut in Eindhoven dit jaar ... we verwachten hetzelfde van je volgend jaar op de hele!

Gepost door: Koen | 10-10-05

Mooi onder de 2u gebleven Mooie prestatie... Volgend jaar de dubbele afstand ... aan een tijd < de dubbele tijd? Laat ons hopen he. Veel plezier!

Gepost door: Tom | 11-10-05

Op... ... een half been kan je niet staan! Natuurlijk moet je voor de hele marathon gaan. Doe zo voort!

Gepost door: Filip | 11-10-05

passioneel kan iemand me eens vertellen waar ik het recept kan vinden voor zo'n portie passie? daar wil ik ook wel eens een hap van...

Gepost door: karin | 11-10-05

Proficiat Mooi verslag, goed gelopen. Veel succes met de voorjaarsmarathon.

Gepost door: Dijleloper | 11-10-05

Run Bob Run ! Dear Bob,

Met bewondering je verslag gelezen ! Een mens krijgt er gewoon zin van om te lopen ! Proficiat

Jo

Gepost door: Jo | 11-10-05

Mooie wedstrijd Knap resultaat... en... direct gebeten door het marathonvirus. We houden je in't oog, op naar jouw eerste!!!

Gepost door: Wim | 11-10-05

Berichtje voor Karin Karin
je zou toch moeten weten waar je die portie PASSIE kunt vinden...
we zijn in Mol net gestart met een nieuwe cursus Start2Run,
jij kunt nog makkelijk aanpikken! tot één van deez? Richard.

Gepost door: Richard | 13-10-05

miljaar Richaar zoals de ontwikkelingspsychologie reeds stelde: wat er niet in zit, kan er niet uit komen. helaas.
ik zal wel een passioneel terrein zoeken met mijn ventje waar ik niet per definitie het onderspit moet delven :-)

Gepost door: karin | 14-10-05

... Ik was er ook. Mijn 2e halve marathon, en een knaller. 1u15.26. Onwaarschijnlijke sfeer daar bij d'hollanders. Daar zien ze me zeker nog terug.

Gepost door: Koen | 02-12-05

De commentaren zijn gesloten.