18-09-05

tijd

Heb de laatste weken een nijpend gebrek aan tijd. Tijd om aan het gezin te besteden, tijd om 't professioneel werk gedaan te krijgen, tijd om in de vriendenkring te investeren en ja, ook tijd om voldoende te lopen en de blog bij te werken. Vandaag heb ik er nog eens 18 afgebiljaart tegen 6.30. Niks speciaal te melden, alles liep zoals het hoort. De familie was een stuk mee met de fiets, Jo aarzelend zijn eerste km helemaal alleen en Kaat als een flinke meid. 't is op die manier dat we de schaarse familiemomenten de laatste weken optimaal proberen te benutten. 't zal nog minstens een week bijzonder druk blijven en dan hoop ik dat ik me de laatste 2 weken voor Eindhoven eens echt optimaal kan voorbereiden. De perfecte afwisseling tussen lopen en rusten, een beetje aandacht voor de voeding en de juiste hoeveelheid professionele stress. Hoop dat ondertussen alles goed met jullie gaat, eind deze week kom ik nog eens bij iedereen op virtueel bezoek om de stand van zaken op te meten.

20:27 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Lopen... ja, maar in gezonde omstandigheden! LONDEN - De 25 editie van de halve marathon in het Engelse Newcastle, de Great North Run, is zondag overschaduwd door de dood van maar liefst vier mannelijke deelnemers. De politie benadrukte dat er geen verband is tussen de vier tragische voorvallen. De mannen werden vermoedelijk geveld door een hartstilstand.

dit artikel gevonden in de krant...

Gepost door: Martin | 19-09-05

Hartstilstand... 't was blijkbaar nogal warm om te lopen...

Gepost door: Martin | 19-09-05

helaba! ge moet Bob n u niet ontmoedigen he! hij zal zijn hart wel in bedwang houden... anders zal Karin dat wel doen :cp
Bob, ge hebt toch een hartteller aan als ge loopt, niet? ;c)

groetjes en zoek de middenbaantjes op ;c) grijns

groetjes, je schoon zusje

Gepost door: Elsje | 21-09-05

De commentaren zijn gesloten.