14-08-05

onrustig

'k word zo'n beetje onrustig als ik langs de andere lopersblogs surf. Duurlopen van boven de 25 km bij elke blogger die de M van Eindhoven in z'n vizier heeft. Hopelijk weet onze trainer Jos waar 'm mee bezig is. Heb de schema's tot 9 oktober nog eens even nagekeken en denk dat er niet meer dan 4 (22 km - 25 km - 32 km - 25 km) voorzien zijn. Deze morgen in een perfect loopweer 16 km gelopen tussen de 6.30 en 7.00 min/km. aan een gemiddelde hartslag van 129. Heel de tijd ontspannen gelopen en met een gevoel van overschot aangekomen. Morgen loslopen en dinsdag terug een zware intervaltraining op de piste.

16:14 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

twijfel? Ik heb die schema's van MTM ook bekeken en vond het ook wel gek dat er nog steeds geen extra lange duurlopen op het programma staan, pas ergens begin september voor de eerste keer geloof ik. Mario (marathonmanneke) had hier ook al zijn twijfels over. Misschien moet je het er met hem eens over hebben?

Gepost door: Ruthje | 14-08-05

Hanson's Ik heb veel te weinig ervaring om daar iets over te kunnen zeggen. Ik weet dat er wel een paar voorbereidingsschemas bestaan met minder lange duurlopen. Een bekent voorbeeld is oa het hanson's marathon plan (max 16 mijl). Op het forum van runnersworld zitten een aantal mensen die er marathons mee liepen. Er waren voor en tegenstanders. Hier staat ook nog een artikel: (engels)

http://www.runningtimes.com/issues/05mar/hansons.htm

Volgens mij, maar ik herhaal : ik heb veel te weinig ervaring wat dat betreft, is het toch wel van belang dat je een schema/trainer hebt waar je niet aan twijfelt.

Gepost door: DijleLoper | 14-08-05

Duurlopen ... Beste Bob,
zeker niet panikeren ... je gaat als ik me niet vergis je eerste M lopen in Eindhoven ... ik verondersteld dat uitlopen de eerste doelstelling is, en er niet echt tijdgericht zal gelopen worden ...
Voor mijn eerste marathon heb ik mijn langste duurloop gedaan 15 dagen voor de wedstrijd (33 km) ... en dan in de 6° en 7° week voor de marathon 2 keer iets van 27 km .... we moeten nog een 9-tal weken trainen ... als er dus een duurloop van >25 aankomt nu in de eerste 2 weken dan zit alles nog steeds snor hoor ...

Gepost door: Yoeri | 15-08-05

niet panikeren ! Rustig blijven, er resten ons nog een zeven en een halve week tot Eindhoven. Sommigen zijn inderdaad reeds heel sterk bezig, maar als je mijn weektotalen bestudeert, zal je ook wel merken dat je niet de enige bent met weinig kilometers. Ik plan nog een paar dertigers in september.
Heeft ook te maken met prioriteiten : voor mij is uitlopen de voornaamste bekommernis, dus dit zit wel snor ...

Gepost door: frank spencer | 17-08-05

De commentaren zijn gesloten.