31-07-05

degustibus

Over smaken en kleuren kan je niet twisten, wist een of andere Romein reeds heel lang geleden te vertellen. Ik had me gisteren eens laten gaan in de Runnersshop van Mol en naast wat sportkleding, een Perfecta gordel met 8 flesjes en een doosje Squeezy gels 'lemon' meegebracht. Niet goedkoop, die gels, 12 € voor 12 pakjes, dus dat moet al behoorlijk presteren dacht ik zo. Deze morgen om 8 uur op pad voor een duurloop van 18 km. Ik had 4 flesjes water mee en 1 gel. Na 1 uur lopen, voor de locals, ergens ter hoogte van de steen der 7 heerlijkheden, de gel in een 6tal knijpbeurten weggespoeld met 1 busje water. Smaak was behoorlijk, gebruiksvriendelijkheid in orde en ook het 2de uur geen enkel negatief gevoel gehad. Misschien zit het wel in 't kopke, maar ik had vandaag echt wel een supergevoel. Heel de tijd gelopen aan 6.30 min/km met een gemiddelde hartslag van 133. En hoe is 't met jullie?

11:27 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

prima het feit dat ik nu een kleine anderhalve week verlof heb, maakt dat alles prima met mij gaat natuurlijk :-) en net ook een goeie 18 km afgelegd. Het schema dat ik volg lukt momenteel nog aardig, hopelijk blijft dat zo! En zo te lezen lukt het bij jou ook heel goed nu!

Gepost door: Ruthje | 31-07-05

squeezy Het is dikwijls makkelijker de gel in uw busje met water te mengen. Zo raken uw vingers niet onder de kleverige brij. By the way Goe bezig Bob!

Gepost door: Ronny | 31-07-05

hallo bedankt om mijn blog eens te bezoeken. Ik ben misschien wel vlugger, maar zou zeker geen zo'n uithouding hebben voor een marathon. allé nog veel succes met je training en hopelijk loop je een goeie marathon!!!

Gepost door: stijn | 31-07-05

knieband hallo bob. Gij vroeg mij of ik altijd met knieband liep maar die licht bij mij nog in de kast .Vanaf de echte lange duurlopen en de weken van 90 km komen dan zal ik hem gebruiken op de lange duurlopen , dus eigenlijk alleen op zondag . Het verzwakt inderdaat andere spieren en je kan er een stroevere loophouding. dus ik zou je aanraden om de kortere en snellere hem niet aan te doen .Maar aangezien het je éérste marathon training is zou ik zeggen boven de 15 km hem aandoen .Wat je hardslag betreft , die is prima maar let erop dat ge nu uw duurlopen nog niet te lang maakt , de laatste 4 weken zijn de hele lange duurlopen ( tussen 25 - 32 km )en dan moet ge zien dat ge die nog kunt vervolmaken . Maar 18 km kan nog hoor . Je bent zeer goed bezig , doe zo verder . Als ik je nog met iets kan helpen laat het mij weten .

Gepost door: mario | 31-07-05

blog bezoek Bedankt om na de vele kilometers ook nog eens langs mijn blogje te lopen. Ik wens je veel succes in Eindhoven en blijf het zeker op de voet volgen.

mvg,

Gepost door: DijleLoper | 31-07-05

Halve marathon Zin in een halveMarathon? 11-11-2005: Deinze-Aalter, Parcours langs het kanaal Gent-Brugge. Voorinschrijving verplicht. Info op http://www.jcaalter.be/evenementen.html#deinzeaalter (de website van mijn joggingclub)

Gepost door: Pierke | 01-08-05

De commentaren zijn gesloten.