17-07-05

malta

Net terug van een weekje zonovergoten vakantie op Malta, absolute aanrader voor een korte break. De loopschoenen waren mee maar hebben geen kennis gemaakt met de rotsen van het honingeiland. De nachten kregen de 34 ° van overdag niet afgekoeld en bovendien was het eiland helemaal niet loop & fietsvriendelijk. In tegenstelling tot de plaatselijke bevolking, nog nooit zo'n vriendelijk volkje ontmoet. En toch hebben ik gelopen, ja zelfs bijna elke dag. Het hotel beschikte immers over een superdeluxe fitnesscentrum met 10 hypermoderne loopbanden ... met zicht op de adembenemende zee. En daar liep ik dus als één van de weinige hotelgasten, langs alle kanten geflankeerd door plaatselijke babes in superstrakke pakjes samen naar het breaking news "terror in London" op Sky News te kijken. Heel bevreemdend die combinatie ... .Enfin, met 32 km op de tellers teruggekomen en vandaag nog eens een vetloop met MTM gelopen, 15 km aan 6.30. Ben benieuwd waar we gaan uitkomen !

21:11 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Men in thights Dear Bob,

kmag hopen dat jij toch ook een strak pakje à la Batman aan had ?
Hoe valt het lopen op zo'n band mee ? Een aanrader ? Of toch maar saai wanneer geen babes voorradig en de terroristen een baaldag hebben ?

Salaam Aleikum

Gepost door: Jo | 17-07-05

loopband Op zo een loopband heb ik ooit ook heel wat km afgelegt mar was daar niet vergezeld door babe's en heb het daaom ook opgegeven en ben zo buiten gaan lopen en bij vabco gegaan , en daar zijn ook al geen babe's. Dus ge moet wel karakter hebben het lopen vol te houden .( grapje )

Gepost door: mario | 18-07-05

marathon Eindhoven Dag Bob,

Ben ook zo een jogger die eens van de marathon wil proeven en ga ook van start in Eindhoven. Onze trainingsintesiteit en mogelijkheden lijken nogal in elkaars buurt te liggen dus wie weet lopen we, zonder het te weten wel in elkaars buurt op 9 Oktober.

Succes met je verdere voorbereiding.

Groeten,

Roel

Gepost door: roel | 18-07-05

loopband amai als ik die babes voor mij zie, dan liep ik de marathon op diene band zené , mmm...

Gepost door: erik | 19-07-05

De commentaren zijn gesloten.