26-03-05

game over

Vandaag de geplande rustige loop van 18 km gedaan. Alles liep perfect tot km 10 en toen begon de miserie opnieuw, stillaan opkomende pijn aan buitenkant linkerknie. Paar keer gestopt om te stretchen en te wandelen maar dit bracht geen soelaas. Blijkbaar was de ontsteking toch nog niet volledig verdwenen en was de 10 dagen rust niet voldoende. Op deze manier heeft het natuurlijk geen zin om op een aanvaardbare manier naar 1 mei te streven. De blok gaat er dus enkele weken volledig af en daarna start ik opnieuw de trainingen bij MTM. Ondertussen voor iedereen veel succes de volgende weken. I'll be back ...

21:52 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (17) |  Facebook |

Commentaren

Lange termijn. Goed om te lezen dat je voor de lange termijn kiest en niets forceert. Maar het is natuurlijk altijd zeer knudde om af te zien van een plan waarop je echt je zinnen hebt gezet... Ik weet uit ervaring dat je op zo'n momenten het liefste je loopschoenen in een verre hoek zou knallen. Ik kijk echter al uit naar je verdere loopavonturen.

Gepost door: Stefan | 26-03-05

verdikke het blessureleed houdt blijkbaar heel wat bloggers in zijn greep de laatste maanden. Zo'n knieblessure is niet niks natuurlijk en het is wel ellendig dat dit net nu weer terug de kop opsteekt 5 weken voor de marathon. Veel beterschap en niet opgeven! Er komen nog een aantal mooie marathons aan dit jaar waar je je nog op kunt uitleven!

Gepost door: Ruthje | 27-03-05

Pijn Het doet pijn aan het hart dit te moeten vernemen, Bob, doch ... zoals anderen ook melden : er komen er nog aan! Genees eerst maar es volledig en dan kan je dubbel en dik genieten van je nieuwe doel!

Gepost door: Koen | 27-03-05

Neerleggen Soms kan je zaken naast je neerleggen, andere keren word je verplicht bij iets neer te leggen. Het zij zo ... probeer op de één of andere maniet toch wat conditie te onderhouden Bob , het zou jammer zijn om terug naar af te zakken. (fietsen, zwemmen , ... ) Augustus is er nog een schone .... misschien zien we elkaar daar wel ???

Gepost door: Yoeri | 28-03-05

Kop op ! Beste Bob, we leven met je mee.
Ik weet dat je daar op het moment niet veel aan hebt, maar in het najaar zijn ook nog een paar schitterende marathons : Kustmarathon en Nieuwpoort-Ieper of Echternach, etc ...
Het lijkt me heel verstandig om nu te rusten tot je 0,0 % pijn voelt.
We blijven je alleszins volgen en die eerste marathon komt er wel met een paar maandjes vertraging.

Gepost door: frank spencer | 28-03-05

Pech Moeilijke maar juiste beslissing Bob.
In het najaar zal je een bredere basis hebben en meer kans op suc6.
Nu veel rusten en dan terug opbouwen. Tot binnenkort.

Gepost door: jan | 28-03-05

pech Maar wel verstandig van niet te forceren. Om een M te lopen moet je fysiek wel in orde zijn, anders zou het toch maar een ondraaglijke lijdensweg worden... There will be a next time!!!

Gepost door: Wim | 28-03-05

niet verloren. de kilometers die je nu al gedaan hebt, kunnen ze niet meer afpakken en zijn zowieso een bouwsteen voor binnenkort als je terug kan gaan lopen.

Gepost door: Ronny | 28-03-05

1 mei Godver*%*me, Bob. Ik was er echt van overtuigd dat je het best bezig was van de "M'thon debutantbloggers" onder begeleiding van het MTM.
Stel zo snel mogelijk een nieuw doel (evt ne halve m'thon) want te lang stoppen gaat je conditie aantasten. Je zit nu uitstekend qua uithouding, probeer dat op peil te houden door te fietsen of zwemmen.
Je kan het draaien en keren hoe je wil maar ik ben ervan overtuigd dat lopen niet gezond is voor de gewrichten (enkels, knieen en heupen).
Hou er in ieder geval de moed in en tssn Visé en Maastricht zal ik zeker aan je denken !!

Gepost door: Alain | 28-03-05

andere vooruitzichten niet treuren maar alles posietief bekijken ,wat je al berijkt hebt in 1 jaar was al zeer veel,dat zul je wel aan reacties gemerkt hebben van andere bloggers en teamleden , maar zet je gedachten op de volgende marathon en daar word over beslist op 12 april ,na de training.Zie dat je erbij bent om je stem uit te brengen , en dan kan je met het hele taem mee met de bus en dat is toch nog anders dan met 3-4 man . Ik ga voor eindhoven stemmen en hoop dat er dat nog vele zullen doen .Ik denk dat er nog 2 plaatsen in de bus vrij zijn , die van mijn vader en moeder ,die kondern ook niet door blessuren en denken nu om met de wagen te rijden en er een dag uitstap van te maken met de fiets enz. ,als je wil merijden en komen kijken laat maar iets weten want supporters zijn zeer belangrijk om ons mentaal te steunen en kan je de sfeer al wat opsnuiven. Voor de rest nog veel sterkte en laat je zeker nog eens zien oop de training zo verlies je het contact niet en is het minder moeilijk om er naar terug rte komen na je herstelperiode

Gepost door: mario | 28-03-05

Jammer ! Spijtig om te lezen Bob, dat je moet stoppen. Op zich is dit natuurlijk de verstandigste beslissing, maar soms denk ik: wat als ik hem niet naar het MTM had gehaald... zou ie dan de trainingen hebben overleefd? Ik denk persoonlijk, dat jouw aim (vorig jaar 1 mei naar dit jaar 1 mei) sowieso tekort is: stoppen met roken en nooit sport gedaan en dan op één jaar tijd naar de marathon ... het is tekort en het is nog maar eens gebleken. Geniet van de mooie dagen nu ... da schiet er bij ons nogal eens over, de keerzijde van de medaille weet je wel. Sterkte en succes. Richard. ps: kom nog eens af hè !

Gepost door: Richard | 30-03-05

toch apetrots! lieve bobje, ik vind het heel sneu je zo down te zien na deze beslissing. het was best aanstekelijk, dat enthousiasme van jou, ook al liet ik het niet altijd merken. de eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik ook wel een ietsiepietsie blij ben dat ik je nu weer wat meer thuis heb natuurlijk :-)
maar toch, als ode ga ik me hier en nu engageren om voor het eerst in mijn leven eens écht te proberen aan sport te doen. ik zal dus zonder pardon op 13 april starten met die start-to-run van de MTM. ik garandeer niks, maar ik zal voor de verandering eens op mijn tanden bijten als het zeer doet...

Gepost door: karin | 30-03-05

Verstandig Bob, een verstandige beslissing dat je genomen hebt.
Ikzelf zou beter ook die beslissing nemen , maar ik kan het niet ik blijf hopen op spoedig beterschap.
Maar als je ziet hoeveel toppers, bv Armstrong , Marc Herremans, Kim Clijsters, .... hunne come -back maakte dan ben ik er van overtuigt dat jij ook er snel terug zult staan. Veel succes alvast !

Gepost door: erik | 31-03-05

??? Bob, hoe gaat het met je?

Gepost door: Koen | 14-04-05

mail Bob, kan je me es je mail-adres bezorgen?
Koen

Gepost door: Koen | 20-04-05

hey good site and keep on running.

Gepost door: David | 24-04-05

amsterdam mischien Bob het is een goed besluit ik ben ook eens aan een marathon begonnen..
Ik had me verstapt een week of 4 er voor ik nergens geen last meer van.!!! Alleen toen ik 30 km onderweg was spelden het op..ik liep op 3,30
maar dat werd 4,45 en twee weken kruken als je het doet doe het goed
Sterkte Wanno

Gepost door: wanno | 28-04-05

De commentaren zijn gesloten.