06-03-05

pijnlijke knie

Deze morgen met groepje van 6 de LSD van 25 km aangevat. Vandaag ging het richting Prinsenpark. De tocht van 8 km bracht ons doorheen de buitenwijk van Mol, langsheen de golfterreinen van "den atoom", over de wiebelende baileybruggen van sas 6 en verder over enkele moeilijk beloopbare bospaden. De glibberige en hardbevroren weggeltjes maakten het ons niet gemakkelijk en de spieren werden vandaag dan ook extra belast. Bij het bereiken van het Prinsenpark voelde ik aan de buitenkant van mijn linkerknie een licht knagende pijn die me de rest van de loop als een schaduw bleef volgen. We hielden ons aan de afspraak van bij de start, dus echte trage duurloop van 6.30/km. Mijn hartslag bleef de volledige duurloop mooi onder de 135 en dat gaf echt wel een goed gevoel. Na 1 tour van 6 km en 1 van 3 km door het krakbevroren Prinsenpark vatten we de terugtocht aan. Na 2.45 bereikten we voldaan onze startplaats. Nu knietje goed verzorgen, hoop maar dat ik geen blijvend letsel overgehouden heb van deze lange duurloop ...

20:22 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

knie Ja Bob, tis afzien hé ... Hoe ist met de knie een dag na de feiten ??
Gisteren vlak na de run had ik nergens pijn, wel een onnoemelijk stijve enkels en knieen. Vandaag wel wat last van linkerenkel en rechterknie maar consequent ijs leggen kan wonderen doen.
De ervaringen uitwisselenvia de blog is toch wel bemoedigend ... gisteren na mijn LSD zat ik echt wel in een dipje ... nu ik hoor dat het allemaal vrij normaal is kan ik het wel weer relativeren en blijf ik "in de running" ;-)

Gepost door: Alain | 07-03-05

Lange duurlopen Zoveel te slechter de LDS's gaan, zoveel te meer karakter kweek je en zoveel te beter gaat je marathon gaan gaan. Ik kijk in ieder geval al lang uit naar de duurloop naar Scherpenheuvel, die breekt de sleur van het Prinsenpark! Bob, hou vol en hou er de moed in, want jij moet nog drie weken langer gaan dan wij....R.

Gepost door: Richard | 07-03-05

De commentaren zijn gesloten.