05-03-05

gisteren en vandaag

Woensdag en donderdag niet gelopen, slecht weer, geen goesting, te koud, te laat, te veel werk, het lukte niet om mezelf te motiveren. Vrijdagmiddag met collega E.C. voor de eerste keer naar Park Den Brand gelopen. E.C. kampt net zoals ik een jaar geleden met een serieus overgewicht, collateral damage van zijn rookstop. PBR ligt op ongeveer 1 km van onze werkplek en moet zeggen dat het er bijzonder leuk lopen is. We hebben in de mate van het mogelijke zoveel mogelijk tegen de buitenkant van het park gelopen en 3 tourkes gedaan. Het park lag er ondanks de sneeuw behoorlijk beloopbaar bij en de afwisselende sneeuwtafereeltjes zijn menige foto waard. Ga proberen er elke donderdagmiddag een uurtje door te brengen. Vandaag dan nog eens 12 km aan mijn weektotaal toegevoegd. Deze nacht in de vroege uurtjes thuis gekomen van een massa-event in het brusselse en dat heb ik geweten. Na enkele km inlopen 5 km gelopen aan 5 min/km, elke km afgewisseld met 5 minuten recuperatieloop. Was blij dat ik na iets meer dan een uurt terug thuis was. Het zeteltje wenkt. Morgen staat er nog een LSD van 25 km op het programma met de MTM-ers. Hopelijk vinden we een geschikt parcours om onze volledige zondagvoormiddag al babbellopend door te brengen. Tot morgen ...

17:28 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

eureka! aha!
tis dus tijdens het lopen dat men een man aan het babbelen krijgt?! ;-)
gene paniek, spieren wegen meer dan vet. tis dus niet de weegschaal die telt, maar de spiegel!! ... en mijn goedkeurende arendsblik :-)
goe bezig!

Gepost door: je vrouwke | 05-03-05

je vrouwke Als ge zo een goedbegijpend vrouke hebvt daag er dan zorg voor en breng zeker evenveel tijd door met haar dan met het lopen ( kan ook na de marathon ) want die zijn even belangrijk in het slagen van je marathon ,door je veel mentale steun te geven .

Gepost door: mario | 06-03-05

De commentaren zijn gesloten.