23-02-05

sneeuwpluimpjes

Gisteren de intervaltraining van MTM niet gehaald en toen ik om 20 u. thuis de oprit nam opende de hemel zijn sneeuwsluizen. De shoes bleven dan ook in the box. Deze avond de leeuw iets vroeger vaarwel gezegd en zonet terug van 12.5 km aan 6.10, gemiddelde hartslag 137. Werd heel de tijd vergezeld door vallende sneeuwpluimpjes die zorgden voor een zompig bospad. Mijn oude sportschoen is nu bijna rijp voor de vuilbak, tijd om de Saucony grid shadow eens deftig op de proef te stellen. Misschien dat ik morgenavond nog even wat ga loslopen, MTM zal spijtig genoeg weer niet lukken, vrijdag rustdag en zaterdag de halve marathon van Eersel. Afgesproken met een collega om er een stevige training van te maken en ins ons geval betekent dit een target van 2 uur. Plan is om de eerste 40 min te lopen aan 6 min/km, dan 40 aan 5.45 en de laatste 40 aan 5.30, kwestie van een negatieve split te hebben wat volgens Richard steeds de doelstelling moet zijn in de voorbereidende wedstrijden.

19:30 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Mijn Persoonlijke Records Bob, dit antwoord staat ook als reactie in mijn blogje:
Ik zou die PR's eens op m'n blogje moeten zetten, maar je kent me hè, geen tijd genoeg om te schrijven, laat staan om uit te zoeken hoe ik da nu weer moet gaan doen.
Beste Halve: 01:21:23 Drunen 1997 (da's 3:52 gemiddeld)
Beste Hele: 02:50:45 - 1993 Berchem. (da's 4:03 gemiddeld)
Aantal Marathons: 45 als ik Rotterdam 2005 uitloop; maar ik zit met een weerbarstig hielbeen voor 't moment, dus ik twijfel nog om morgen in Eersel zelfs al maar te starten. Ik ga seffens naar de verpleger op 't werk, zien of er nog wat SportsRub is of Reflex Spray.
En wat de tijd op de HM betreft: ik zou in 1999 in St. Truiden ongeveer 01:20:45 gehaald hebben, maar de prossers aldaar hadden de afstand tekort afgemeten, en daar kon en kan ik nog altijd van barsten: dan loop je in je oude dag een PR en is de afstand niet zjuust; ik ben nooit nog naar St. Truiden wezen lopen !
Enne, no Thanks, pleasure is ours.

Gepost door: Richard | 25-02-05

succes Veel succes morgen! Een negative split is een tactiek die ik ook al een aantal keren met succes gebruikt heb, met de 10 miles in april ga ik me terug zo'n schema uitwerken om onder de 1.30 te raken.

Gepost door: Ruthje | 25-02-05

Veel suc6 BOB Ik zie uit naar het verslag ... en remeber .. speed kills, distance doesn't ... laat je niet meeslepen door snellere jongens/meisjes in het begin ...

Gepost door: Yoeri | 26-02-05

Eersel Vol ongeduld zit ik te wachten op het verslagje. Ik heb echt 2 uur aan je gedacht, met veel spijt dat ik dit heb moeten laten schieten.

Gepost door: Alain | 26-02-05

De commentaren zijn gesloten.