19-02-05

There he is !!

Gisteren me nog eens gevoeld als een klein kind in een speelgoedwinkel. Bezoek aan de Runners in Leuven, had daar nog een ferme kadobon van mijn medewerkers op te souperen. Op het verlanglijstje stond een nieuw paar schoenen die me op 1 mei in Visé over de streep moeten helpen. Keuze viel op de Saucony Grid Shadow 8, die zat gewoon het lekkerst. Voorts ook nog een wat sportdrank aangeschaft voor de LSD's van de volgende 2 maanden en een loopsweater van Nike. Met de LSD van morgen in het vooruitzicht heb ik de training voormiddag toch maar beperkt tot 8 km, waarvan de middelste 4 aan 5.00 min/km, bij 12 km/u is mijn AHR 158, 3 maanden geleden toen ik pas begon was dat nog 178. En nu maar hopen dat de weergoden ons morgenvoormiddag goed gezind zijn ;-)

13:55 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

mooie schoen hallo bob , je hebt een mooie schoen gekocht die je zeker over de streep, zal gelpen al zal het meer van jou dan van die schoen afhangen ,en dazt zal geen probleem geven denk ik .Maar ik raad je aan die schoen morgen nog niet te proberen maar hem stilletjes aan bij kortere trainingen aan te doen, maar die sportdrank, dat moet je nu proberen want het is niet zeker dat je mag dit kan verdragen en dan sta je daar op de marathon.
Als je morgen niet moest komen wol je dan smorgens nog vlug een mailtje sturen dan breng ik die inschrijving niet mee ,want ik loop naar de sporthal en dan kan ik het niet afgeven he. Ik zelf denk er aan van ook te komen supporten als ge gaat lopen, michien een halve met je mee lopen,maatr dat kan ik nu nog niet met zekerheid zeggen .Zal ervan afhangen hoe ik de marathion verteert heb.

Gepost door: mario | 19-02-05

Saucony Saucony bevalt me ook het beste van al, nog nooit problemen mee gehad (in tegenstelling tot Nike). Heb er hier 2 paar van staan, binnenkort schaf ik me een nieuw paar aan om hopelijk in oktober een marathon mee te voltooien. Veel plezier met je nieuwe aankoop!

Gepost door: Ruthje | 19-02-05

Nice sjoes Zullen we hopen dat de zon morgen niet schijnt !! want lopen met een zonnebril op is niet echt comfortabel.
Ps. Antwoord op uw vraag aan Mario: Ja ook bij regen weer 22km slijk. ( misschien uw oude schoenen nog aandoen ?)

Gepost door: RudiV | 19-02-05

De commentaren zijn gesloten.