06-02-05

new record & stijf

Gisterenavond bezoek gebracht aan Thais resto in Antwerpen, The River Kwai. Lekker, gezellig ingericht maar bediening & snelheid was toch niet je dat. De Mai Tai in Beerse moet absoluut niet onderdoen ! Deze morgen om 8 uur met een houten kop uit bed gerold voor de volgende LSD. 19 km op het programma, in afstand weeral een nieuw record voor deze beginnende loper (ben ondertussen 2,5 maanden echt bezig met lopen). Vandaag met z'n vieren vanuit Den Uyt richting Geel-Bel gelopen. Prachtig parcours, vooral langs kleine zanderige weggeltjes. 't was weer uitgelezen sportweer, de zondagslucht was weer gevuld met mountainbikers, joggers en paardrijders. En wij liepen onze 19 km aan 6.15 m/km, gemiddelde hartslag net boven de 140. Iets te hoog but so what. Was in het goede gezelschap van 2 vrouwen, beiden vorig jaar hun eerste marathon gelopen in 4.05 u. en een zestiger, vader van 1 van de vrouwen en een ervaren marathonloper, beste tijd 4 jaar geleden afgeklokt op 3.16 u. Was blij toen we na een kleine 2 uur de stal terug roken. Voor de eerste keer een stijf gevoel in de benen. Zal wel normaal zijn zekerst! Ben echt wel tevreden over weekend van 31.5 km!Morgen rustdag en dinsdag terug intervallen

18:31 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hint Bob, de stijfheid van de benen is normaal na een lange duurloop. Vandaar de rustdag morgen, misschien vandaag een massage vragen aan de vrouw? Een vitamine kuur dmv. een lekkere trappist kan ook wonderen doen, al zal elke sportman mij hierin niet steunen.
Apropos !! Nog een gelukkige verjaardag gewenst, had ik het op voorhand geweten dat je MAAR 37 jaar bent had ik je zeker niet alleen door de Belse bossen laten lopen met mijn vrouw !!!
Groeten Rudi

Gepost door: Rudi V | 06-02-05

grijs haar Da's nu precies de reden dat ik mijn haar grijs laat verven, Rudi. Dat geeft mij carte blanche om altijd met de vrouwkes mee te lopen zonder dat hun ventjes jaloers zijn ! ;-)

Gepost door: bob | 06-02-05

Goed zo Bob Dan is een goed weekendje en je zal er later de vruchten wel van plukken. Doe zo voort!

Gepost door: Ronny | 06-02-05

gezien???? bob ,ik vertrek altijd bij mij thuis en loop eerst naar de sporthal en vertrek dan samen met de groep maar loop dan niet helemaal terug n

Gepost door: mario | 08-02-05

Amai zeg die marathonvoorbereiding verloopt precies perfect volgens schema. Volgens mij wordt die marathon een makkie... ;-)

Gepost door: Pinnie | 10-02-05

De commentaren zijn gesloten.