25-01-05

alternatieve intervaltraining

Piste was vandaag niet beschikbaar wegens te glad , dus geplande intervaltraining (7 x 300 m in 80 sec met 100 rust) letterlijk in de sneeuw gevallen. Maar trainer Jos zou trainer Jos niet zijn moest hij de 100 gemotiveerde marathonfreaks geen valabel alternatief aanbieden. Met z'n allen dus 2 km inlopen richting Alma Mol en daar als de eerste de beste motorbende volledig beslag gelegd op een plaatselijke baan die ongeveer 1 km lang was. 1 minuut alles geven, 1 minuut uitlopen en dit 10 x herhaald onder de argwanende blikken van de plaatselijke bewoners die zich ongetwijfeld afvroegen waarom die honderdkoppige bende in hordes van 10 constant hun straat op en af liep. Na 4 beurten was ik al behoorlijk buiten adem en kwam ik tot het besef dat ik in de verkeerde groep gesukkeld was, met name groep 8, net als groep 9 volledig samengesteld uit girliepower, maar dan van het supersnelle soort. Toch volgehouden en ondertussen ook plannen gesmeed om zondag toch maar mee te doen aan de 10 km ipv de 5 tijdens de Zilvermeerloop (Richard, noteren hè). Echt wel benieuwd wat ik er van terecht ga brengen! Eindelijk ook even kunnen kennismaken met Mario van marathonmanneke.skynetblogs.be, tof maar spijtig genoeg moest ik onmiddellijk door zodat de trappist achteraf er niet van gekomen is, hebben we nog te goed Mario !

21:07 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ben benieuwd ... Bob,
Het doet me plezier te horen dat je de 10km gaat lopen want ik zit me al weken af te vragen waartoe Bob in staat is in wedstrijdverband.
Geef 'ns ne pronostiek ...

Gepost door: Alain | 26-01-05

dedurft dat is nog eens een moedige beslissing,ik ben ook eens benieuwd wat het gaat worden,maar raad je toch aan van de èèrste 5 km rustig aan te lopen en dan de volgende 5 km er een lap op te geven ( als ge dan nog kunt) en dan loop je ze zeker uit met de besyte tijd voor je .Maar te snel vertrekkken kan je zuur opbreken als je twijfelt over het al dan niet te kunnen uitlopen.Maar richart en of jos zullen je wel de juiste raad hebben gegeven en dan is deze zeker verwaarloosbaar , zij zijn trainer , ik niet .ALVAST VEEL SUCCES EN TOT ZONDAG OF DONDERDAG!!!!

Gepost door: mario | 26-01-05

De commentaren zijn gesloten.