23-01-05

puur genieten, deel 2

2de prachtige dag op rij en voor de eerste keer in mijn leven de kaap van 15 km overschreden. 16 km met MTM, groep 9, de groep van de girl-power. Tempo lag op 6min/km wat voor deze ex-jogger ideaal is. Om de 2 weken breien zij enkele km extra aan de LSD (binnen 2 weken 19, 4 weken 22, 6 weken 25, binnen 8 weken 28 en dan met Pasen de run van Mol naar Scherpenheuvel om kaarske te gaan branden, 32 km en de laatste lange duurtraining voor hun marathon van Rotterdam. Ik ga mijn training dan nog 3 weken doortrekken naar de Maasmarathon toe. Alhoewel, vandaag gehoord dat een aantal lopers pieken naar de Marathon van Praag die de 2de helft van mei zou gelopen worden... Lijkt me ook wel leuk, we zien wel ! Loop ze nog vandaag want ik vrees aan het weerbericht te horen dat we wel eens een helse week tegemoet zouden kunnen gaan !

11:31 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Afzien in stijl ... Dear Bob,

Ik lees dat je aan "buitenlandse" marathons begint te denken ... een tip voor een combinatie, vakantie naar misschien wel het mooiste land ter wereld en meedoen aan een fantastische loop ...

www.iconicadventures.co.nz

Doen gewoon ! Best een maand of 3 loopbaanonderbreking waard ;-)

Greetings,

Jo

Gepost door: Jo | 23-01-05

goe bezig beste bob ,nog altijd hebben wij geen kennis gemaakt in de club .Altijd missen wij elkaar doordat ik er wel ben en jij niet of andersom.Ik ben er zeker van dat het niet zo lang meer zal duren maar zoals ik kan lezen ben jij hoe bezig en mag je ervan uitgaan met deze inzet en doorzetting loop jij, de marathon zeker uit en dat is toch het belangrijkste voor je eerste.Morgen ga ik mijn 19, km lopen (kan je lezen op mijn blog),vandaag rustdag ingelast. NOG VEEL LOOPPLEZIER!!!!!!!!!

Gepost door: mario | 23-01-05

Keurig. Mooie training, bob, en ik zie dat je op dezelfde manier op 't weer reageert als ikke. :-)

Gepost door: Stefan | 23-01-05

langzaam maar zeker stillekes opbouwen en dan kom je er wel! Nu nog februari doorbijten en dan is de rest piece of cake.

Gepost door: Ronny | 25-01-05

De commentaren zijn gesloten.