16-01-05

veel in de Ardennen

Net terug van een heerlijk weekendje in Heure. Prachtig gelegen in het hart van de Ardennen, vlakbij Durbuy en Marche. Weekend stond in het teken van Carpe Diem, dus genieten en nog eens genieten. Veel gegeten, nog meer gedronken maar toch ook wat tijd gemaakt om de sportschoenen uit te testen op het heuvelachtige terrein. Goed voor 15 km training bergop en bergaf. Vreselijk zwaar, heb eind vorig jaar een mooi marathonboek gekregen waarin een stuk gewijd is aan de "jungfraumarathon" in Zwitserland. Deze start op een hoogte van 566 meter en eindigt 42 km later op 2100 meter hoogte. Voor de echte freaks : www.jungfrau-marathon.ch. Na dit weekend besloten dat dit de eerste jaren geen spek zal zijn voor deze jongen zijn bek. Morgen rustdag en dinsdag terug interval met MTM. Ook nog even dank aan Koen voor 't gekregen stokje, zal er proberen zo snel mogelijk werk van te maken.

21:23 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Goed Weekend Gehad? Hallo Mol, alles OK?
Ik merk dat je toch wat gelopen hebt in de Ardennen. Jullie hebben alleszins het BESTE weekend OOIT gekozen om de Ardennen in te trekken, amai, wat een mooi weer! Ik ben ook wat gaan skaten van Beerse naar St. Lenaers. Heb al een verslagje gepost op de site. Ga maar eens kijken.

Tot binnenkort, jij op de beentjes, ik op de wieltjes!
Ciao & prettige werkweek...

Gepost door: Rollusbillus | 16-01-05

Heure Even een vraagje niet over het lopen. Ik zag dat je een weekendje Heure achter de rug hebt. Klopt het dat daar een parking voor mobilhomes voorzien is? Indien ja, kan je me er iets over vertellen?

Gepost door: Koen | 16-01-05

jaloers! hoe jij het klaarspeelt om met een geweldig houten kop tóch nog de moed te vinden om te gaan lopen, zal me altijd een raadsel blijven!
ik zeg het niet vaak genoeg, maar amai... chapeau!!
ik zou mijn rechterarm geven voor een fractie van die wilskracht van jou...

Gepost door: uw madame | 17-01-05

De commentaren zijn gesloten.