16-01-05

stokje

Stokje gekregen van Koen, dus dat wordt ook voor mij wel even graven. Vroeger een groot muziekliefhebber geweest maar sinds de komst van de kinderen 5 en 6 jaar geleden niet altijd voldoende tijd gehad/gemaakt om mee te blijven. Wel jaarlijks sinds mijn 16de (da's dus toch al 20 jaar) vaste klant van de Werchterwei begin juli. Sinds enkele maanden wel terug TMF's "de afrekening" aan 't frequenteren om niet helemaal uit de boot te vallen.

 • Wat is de grootte aan muziekbestanden op je PC?

  Dat zal niet meer zijn dan enkele tientallen liedjes. Heb wel een uitgebreide kast vol CD's. Weekend met vooruitstrevende vrienden heeft me wel aan 't watertanden gemaakt om een Ipod aan te schaffen.

 • Wat is je laatste aangekocht CD?

  Dat is de nieuwe van U2, heb het gevoel dat ze teruggekeerd zijn naar hun roots, dat de cirkel rond is. Voorts laatste jaar ook wild geweest van Muse, Stash, Annastasia, Zornik en ja, zelfs de laatste van Rammstein (America) kan me bekoren, maar zal waarschijnlijk voor een stukje te maken hebben met de bijzonder grappige videoclip.

 • Wat is je laatste beluisterde nummer?

  CD die nu opstaat is Nunca fue pena mayor, religieuse muziek uit de tijd van Paus Alexander den 6de, die we vorig jaar bij een bezoek aan vrienden in Girona gekocht hebben in zo'n typisch "zenwinkeltje" dat vlakbij de woning van Lance en Sheryl lag. Leuk om de avond rustig te beëindigen

 • 4 nummers die veel voor me betekend hebben?

  Da's echt ne moeilijke, in ieder geval de volledige eerste CD van Pearl Jam, Ten als ik me niet vergis. Voor mij dé CD die een puber doorheen zijn liefdesverdriet kan loodsen. Ook het volledige oeuvre van Faithless vanwege het bijzonder hoog dansgehalte. Killing in the name of van Rage against the machine vanwege de enorme kracht van het nummer, trouwens beste wat ik live ooit heb meegemaakt, ergens begin jaren 90 op Pukkelpop en toch ook nog even Sadness van Stash vermelden. Indien dit belgisch groepje in Amerika was geboren hadden ze nooit nog moeten werken, zo mooi !!!

 • Aan wie geef je dit stokje door?

  Aan Richard (secretaris MTM), Mario (Marathonmanneke) en mijn schoonbroer Rollusbillus ! Succes !!!

 • 21:38 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

  Commentaren

  Marathon Op 04-04-04 liep ikzelf mjn eerste marathon. In onze oggingclub zei iedereen dat ik hem niet zou uitlopen. Ik zeg je 1 ding: als je zegt "Ik doe het", dan ge je er voor en doe je dat. Uitlopen was mijn enig doel, het eens gedaan hebben. (Mijn tijd was 04'39). Motiveer jezelf !Succes.

  Gepost door: Pierke | 17-01-05

  kwetsuur Hoi Bob
  ja je leert meer over mij via het blogje van Mario dan van dat van mezelf hè, is echt niet aan mij besteed, alle dagen schrijven of 3-4 keer per week, alhoewel, we hebben toch tijd genoeg als we maar willen.
  Ik heb een lichte rugkwetsuur, maar zal er in mijn blogje wel eens over doorbomen straks of zo.

  Gepost door: Richard | 17-01-05

  De commentaren zijn gesloten.