06-01-05

Wat stond er vandaag op het menu bij MTM?

Vandaag voor de 2de keer gaan meelopen met MTM (MarathonTeamMol). Op het menu stonden 11 volle km met groep 9 (de vrolijke dames). Als voorgerecht werd 1.5 km warmlopen geserveerd, m.n. van Sporthal Den Uyt tot parking Alma. Als hoofdgerecht 2 plaatselijke rondes van 4 km elk @ 5.45 m/km en als dessert ...... nogmaals het voorgerecht. Waar ik dinsdag het gevoel had bij de intervaltraining dat ik mijn buik niet vol had, bleek het bord vandaag iets voller. Extensief loopje (voor mij betekent dat tussen AHR 134 - 151) werd afgewerkt tegen de bovengrens (AHR van de 8 km was 150). beentjes konden wel goed mee en ik had een aangename gesprekspartner die ook nog de echtgenote bleek te zijn van een vroegere studiegenoot. De wereld kan soms toch klein zijn, niet? Voorts tot de constatie gekomen dat Rotterdam niet haalbaar is wegens ... hoogtestage in Andora (skieën met familie) en door trainer Jos Wouters op mijn gemak gesteld omdat ik het schema van de laatste 3 weken voor de Rotterdammarathon nog een keer kan herhalen. Ook leuk om te horen dat een aantal leden van de club hun weg naar mijn blogje hebben gevonden! Blijven doen, zou ik zeggen, alle steun is welkom !! Plan voor morgen blijft behouden, m.n. nieuwe routes zoeken, zaterdag intensief loopje op mijn eigen en voor zondag geen wedstrijd maar 12 km. @ 6 min/km met MTM.

22:38 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

jaloers Ik ben jaloers op jou dat je kan meetrainen met MTM. Die extra begeleiding en motivatie kunnen tellen.
Ik denk dat het belangrijk is dat je regelmatig de bevestiging krijgt dat je goed bezig bent of dat je tijdig gecorrigeerd wordt als het niet zo is.
Langs de andere kant ben ik blij dat je R'dam niet haalt zodat ik er op 1 mei niet alleen voorsta ;-)

Gepost door: Alain | 07-01-05

Hartslagfrequentie Bob,
nu is het dus zaak om die hoge HF (tegen de 150 van gisteren) naar beneden te krijgen. Ik geef wel toe dat de tempo's redelijk pittig zijn voor ons doen, maar daartegenover staat dat we relatief weinig km's moeten lopen. Wat ik je al verteld heb ga ik nog eens schrijven: als je op je eentje gaat trainen (ma + wo), loop dan zoooo traaaaag mooooogelijk. Kwestie van je lage HF en je hoge HF zo ver mogelijk uit mekaar te trekken (bvb 135 tov 170). Zaterdag is er idd een snel duurloopje voorzien, 6 k @ 5:15 is best pittig. We trainen samen in het Prinsenpark voor als je er goesting (mooiste woordje in Vlaanderen) moest voor hebben. Alhoewel, het is reeds om 9u en toch een hele afstand hè: Rauw -PP Retie. Tegen dat je daar bent heb je ze zelf gedaan thuis. En ik ben ook niet zeker dat er iemand van jouw groep zal zijn.
Nu nog niet, later wel, als de marathon dichter bij komt. CU on Sunday ?

Gepost door: Richard | 07-01-05

De commentaren zijn gesloten.