14-12-04

day 23: Iemand recent nog wat zuurstof tegengekomen?

Gisteren een dag rust gehad, dus de beenspieren trilden van plezier. Deze avond dan ook schuimbekkend vertrokken voor een goei 8 km. De hartslag heel de tijd rond de 145 laten bengelen met een intermezzo van 15 minuten aan 155. Dit soort training leidt er volgens de kenners toe dat mijn omslagpols naar rechts zou opschuiven. Alles prima gegaan, alleen de weersomstandigheden zijn de laatste week niet echt ideaal: koud, vochtig en er zat geen meter, geen liter, zelfs geen kilo CO² in de lucht. Had heel de tijd het gevoel dat ik in een niet-verluchte fabriekshal zat rond te hossen. Moe maar voldaan aangekomen na 50 minuten en verlost van 742 overtollige kalorieën.

21:45 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Roparun Dag Bob,
Ik doe zelf niet mee met de Roparun. Een vriend uit onze loopgroep neemt deel met het enige Belgische team (team 3). Meer info op http://vlaanderen.chatnrun.nl/ De meeste teams komen uit Nederland (momenteel zijn er zo'n 288 teams samengesteld.

Loopgroet,

Bart

Gepost door: Bart | 15-12-04

't is verschrikkelijk. Voor mij mag het weer ook eindelijk een keer omslaan. Desnoods sneeuw en tien graden kouder, maar haal in hemelsnaam die vieze prut uit de lucht. En af en toe de zon eens zien zou ook leuk zijn. Zeker na vrijdag, als ik voor drie weken vakantie neem! :-)

Goed bezig, Bob. Gewoon voortdoen en in het voorjaar gaan er zeker een paar kilo's af. December is een slechte maand om resultaat te verwachten van een dieet.

Gepost door: Stefan | 15-12-04

Vandaag wast al iets beter net binnen van leuke training, en ik vond het al iets beter lopen .. de lucht al wat meer op, maar zeker nog geen overschot.
Niet teveel op je gewicht letten BOB ... en ik wil je zeker niet decourageren ... exact een jaar geleden woog ik 78 kg, en op vandaag is dat nog steeds zo ... alles zit wel wat strakker (spieren wegen meer dan vet) , en ik eet en drink ook alles op wat me te binnen schiet. Ben wel in mijn eerste 2 loopmaanden 10 kg afgevallen, maar dat kwam hoofdzakelijk door wijziging in mijn voedingsgewoontes (stevig ontbijt - normale middag - 's avonds lichte verteerbare dingen). Het leuk is dat ik nu geen honger meer hoef te lijden dankzij het lopen en toch op gewicht kan blijven.
suc6 !

Gepost door: Yoeri | 15-12-04

Smog Ja jongens, dat was verschrikkelijk weer hè, die dinsdagavond. Mist, luchtvervuiling: alle smeerlapperij ineens in je longen. Als (inspannings)-astmalijder weet je dan meteen hoe laat het is. Ik ben in ieder geval trager (moeten) gaan trainen. Mss is het zelfs beter om met zo'n weer nièt te trainen, maar bij ons in de club is het nogal eens : de plicht roept ! Take it easyyyyyyy met zulk weer... Hopelijk gaat het snel hard vriezen met blauwe luchten. Veel gezonder. .... Richard.

Gepost door: Richard | 17-12-04

De commentaren zijn gesloten.