08-12-04

day 17: snelheid is relatief

Al 2 dagen een leuke training achter de rug. Heb werkelijk het gevoel dat ik door de gevarieerde training al wat snelheid heb gewonnen, al klinkt het woord "snelheid" uit mijn mond ronduit lachwekkend. Gisteren een goeie 8 km (extensief met 11 minuten intensief middenin) en vandaag 5 km extensief. AHR iets onder 140. Snelheid rond 10 km/u..Ben ondertussen ook gecontacteerd door Marathonclub Mol, denk dat ze op zoek zijn naar de traagste marathonloper ooit, moet haalbaar record zijn voor mij.Was wel onder de indruk van hun ledental want blijkt dat er in Mol wekelijks 150 marathonlopers, of medemensen die in ieder geval de ambitie hebben om het te worden, samen trainen. Is misschien wel een goed idee om vanaf januari af en toe eens in groep te trainen. Lopen blijft immers in al zijn glorie een eenzame bezigheid, niet?

20:47 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

traag lijkt me wel tof om in een heus marathonteam te trainen, hoop in mijn nieuwe woonplaats Mechelen binnenkort ook iets gelijkaardigs te vinden. Have fun!

Gepost door: Ruthje | 10-12-04

Marathon leren lopen Toch nie zalle Bob, we zijn niet op zoek naar de traagste marathon loper ooit. We willen je gewoon goed, verantwoord en gezond op weg helpen, maar zo te "lezen" ben je goed bezig. Hoe vooral die hartslagen in de gaten. En dat gewicht, da zal vanzelf wel zakken, of anders moet je de zwaardere bieren laten staan (Trappist, Abdijbier, Duvel ...). Succes, Ik e-mail je één van de dagen nog wel eens wat.

Gepost door: Richard | 14-12-04

De commentaren zijn gesloten.