05-12-04

day 14: de week uitlopen !

5 km om het weektotaal op 31 km te brengen. Rustig aan AHR van 138. Ben echt content met mijn eerste trainingsweek op schema. Way to go, maar 't voelt lekker aan en kopke is volgens mij minstens even belangrijk dan de rest !

23:25 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Marathon (leren) lopen Dag Bob, even voorstellen, ik ben Richard en secretaris voor het Marathonteam Mol. Mogelijk heb je ons al eens gezien of over ons gehoord? Zoals ik kan lezen train je op Mol-Rauw, woon je dan ook op het Rauw? Een paar van onze leden dus wel: Stef Hens,Middenstraat 30; Fons Vos, Esdoornstraat 1; Jos Caers, Heistraat 101.
Wat zou er nu makkelijk kunnen zijn dan dat jij van Mol bent en wij zijn h èt Marathonteam uit Mol?. Onze trainer is Jos Wouters, een bescheiden man met een grote marathon- en trainingskennis; Lactaattesten doen wij ook onder meer met Belgiës enige sportprofessor Jan Olbrecht. Mag ik je uitnodigen om eens met mij in contact te komen via e-mail en je vragen of wensen kenbaar te maken? De tijd is echt wel niet zoooo lang meer, maar ik denk dat mits een beetje planning, wij je makkelijk op 3u45 en zeker onder de 4u in de marathton binnen kunnen brengen. Of had je andere doelstellingen? We helpen je graag vooruit ... in de marathon. Tot binnenkort zullen we maar zeggen ? Richard.

Gepost door: Richard | 06-12-04

Volhouden... Hey , ik vind het echt tof dat je zo'n uitdaging wilt aangaan !
Het enige nadeel is dat wanneer je door de loopmicrobe gebeten wordt je waarschijnlijk aan deze verslaafd gaat worden..
Veel succes en vooral volhouden ,
Erik

Gepost door: erik | 07-12-04

Roken Yep .. 3 dagen al .. ik doe mijn best

Gepost door: Yoeri | 07-12-04

De commentaren zijn gesloten.