22-11-04

day 1

Nog 1 dag in afwachting van mijn persoonlijke schema's. Ben vrijdag op bezoek geweest bij een sportarts (www.sportarts.be) om lactaattesten te laten afnemen en zo wat training op maat te krijgen. Die testen waren een serieuse afknapper. Gestart met 5 min aan 8 km/u, dan naar 5 minuten 10 km/u, over 5 minuten 12 naar 5 min 14 km/u, en toen .... nog heel even 16 km/u en ... over en out, leeg, kapot. It will be a long way to go.Vandaag toch 12.3 km gelopen onder dreigende wolken en met forse wind rondom de rauwse meren. Was toch leuk, vooral in het 2de deel, ben nogal een diesel. 1 uur en 20 minuten aan een hartslag van 144. Als ik dat vergelijk met andere lopers lijkt dit slechts een lichte opwarming.Zullen maar afsluiten met een Schwarziequote: I'll be back !

21:09 Gepost door bob | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Mooi. Veel succes en plezier met de trainingen. Mooie training voor Day 1: de 12 kilometer is een flinke afstand om op voort te bouwen. Snelheid stelt niets voor in je voorbereiding op de marathon, zeker voor de eerste. Dit soort afstanden en hartslagzone is precies waar je het moet zoeken - lekker voortdoen zou ik zeggen. Enne... niet te snel opbouwen naar hogere volumes zodat je niet blesseert!

Succes!

Gepost door: Stefan | 22-11-04

Schitterend 12 km .. ideaal .. netjes in de ideale hartslagzone ! En inderdaad .. oppassen voor kwetsuren, niet te overmoedig worden .. rustig opbouwen ... Doe lactaattest .. zou ik dringend ook eens willen doen !

Gepost door: Yoeri | 23-11-04

Sportarts Goeie keuze van sportarts, ik heb daar veel vertrouwen in. Zo'n lactaattest is ni alles hé... ;-) 'k Heb nog geen looptest gedaan, al wel op de fiets, maar da viel ook serieus tegen! Nu weet ik tenminste wel in welke hartslagzones ik moet trainen, ook voor het lopen. En de conditie kan er alleen maar op vooruitgaan hé...

Gepost door: Pinnie | 13-12-04

De commentaren zijn gesloten.